2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دوستت میدونه چقدر درآمد داری به داداش گفته اینم شکمشو صابون زده من بعنوان یه مادر هرگز نمیزارم ...

خیلی حس بدی بهش گرفتم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

جالب نیست کلا .همینکه روش میشه به شما بگه الان توی این مرحله پول بزنی به حسابش کلا توی مردای ایرانی پسر با دیسیپلین با کلاس اینکار را نمیکنه ،به وقتهایی هم بعضی پسرها شگردشون هست واسه اتمام رابطه که تو بهش بگی نه ‌البته نظر من هست. ‌بعیده پسری که یکذره ایکیو داشته باشه طالب دختری هم باشه الفبای اولیه یک ارتباط را ندونه خودش را بی شخصیت کنه اینطور 

جالب نیست کلا .همینکه روش میشه به شما بگه الان توی این مرحله پول بزنی به حسابش کلا توی مردای ایرانی ...

بزار ی چیز عجیب تر بگم

وقتی ک این چن بار میبینمش این حرفا رو نمیرنه و این کارا رو نمیکنه ها 

ولی تو تلفن انگار یکی دیگس

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.