2777
2789
خب مسئله همینه، اصلا نمیشه اینطور حسابی باز کرد، اعتمادش بهت چقدره؟ این حرف رو باید دید از زبون چه م ...

دقیقا

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

خب مسئله همینه، اصلا نمیشه اینطور حسابی باز کرد، اعتمادت بهش چقدره؟ این حرف رو باید دید از زبون چه م ...

همشم میگه ندارم ندارم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشم میگه ندارم ندارم

خب خیلی خطرناکه، پس فردا بچه میاد، بچه لباس میخواد، کلاس میخواد، خوراکی میخواد، مدرسه می‌ره لوازم فانتزی میخواد، زن دلخوشی میخواد، لباس قشنگ میخواد، سر پناه امن میخواد، نه یه مردی که هشتش گرو نهش هست و خودش رو به زور می‌تونه ساپورت کنه، نمیشه نقش ها برعکس سه شما نان آور خانه شی، همکاری یه چیزه، طبیعیه همه دارن، ولی اینکه مردی بیاد اول کار اینو بگه ترسناکه، ازدواج باهاش چالش خواهد داشت، مخصوصا اگر حاضر نباشه توی خونه کمک بده، پول که نصف میشه پول زن هم میاد توی خونه به صورت برابر زندگی از پوسته ی سنتی در میاد می‌ره توی حالت مدرن، یعنی مرد گاهی باید آشپزی کنه کمک خانم، تمیز کاری کنه حالا اگر از اون مورد سر در نمیاره، خلاصه که نصف نصف، اگر فقط این مدل زندگی رو توی همون قسمت مالی میخواد این آقا بیشتر دنبال کمک خرجه نه زن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب خیلی خطرناکه، پس فردا بچه میاد، بچه لباس میخواد، کلاس میخواد، خوراکی میخواد، مدرسه می‌ره لوازم فا ...

همونو بگو

واییی فرار کن ازشمردای که میگن خرج با منه تو زندگی که میرن جونشون در میاد خرج کننچه برسه مردی که عقی ...

واقعا

خب خیلی خطرناکه، پس فردا بچه میاد، بچه لباس میخواد، کلاس میخواد، خوراکی میخواد، مدرسه می‌ره لوازم فا ...

ی چیز دیگم هس

بهش گفتم من فک میکنم شما واقعا دوسم نداشته باشید و بالاخره منو رها میکنید هیچی نگف

احتمالا هم پول نداره هم لاله😅

نه مگه زندگی دونگ دونگ میشه...

دونگ دونگم حساب نکرده آخه

ینی میگه الان من پول غذا ندارم تو بدا فردا داشتم میدم 

الان تو پول پیش مغازه بده فردا داشتم میدم

الان توو طلاهاتو بفروش فردا داشتم میدم

ی وق فردام نداش چی

ی چیز دیگم هسبهش گفتم من فک میکنم شما واقعا دوسم نداشته باشید و بالاخره منو رها میکنید هیچی نگفاحتما ...

ولش کن، این اومده دنبال زن شاغل، روی قسمت شاغل هایلایت بکش، اینکه زبانی هم بلد نیست حرف بزنه یا حداقل رد کنه هم خیلی بده، ولی باید سوال بارونش میکردی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ولش کن، این اومده دنبال زن شاغل، روی قسمت شاغل هایلایت بکش، اینکه زبانی هم بلد نیست حرف بزنه یا حداق ...

همون 

ایشون پررو تشریف دارن

من نمیدونم این پسزا چرا میان زن بگیرن

اینا باید بشینن خونه یکی بیاد بگیردشون