2777
2789

بچه ها من و خواهرم و برادرم سه قلوییم به خدا!

چجوری بگم که باورتون بشه خب

من ماجرا امشب که کلی هم تو خونه کتک خوردم رو اومدم تو نی نی سایت نوشتم

خیلیییی هم گریه کردم

بعد خب من و خواهرم دو تامون از همین حساب استفاده میکنیم

من ماهی یه بار هم نمیام نی نی سایت!

امشب خیلی حالم بد بود اومدم یکم درد دل کنم

بعد یکی اومده گفته خودت هم تو دروغ های خودت غرق شدی😐

یعنی یه آدم چقدر می‌تونه پست باشه که فکر نکنه یه قیامتی هم وجود داره اینقدر دل نشکونه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اوج غم و از دست دادن عزیزم یکی اومد اینطوری تو تاپیکم و با اینکه هردفعه محترمانه جوابشو دادم ...

منم واقعا فقط از خدا میخوام جوابشو بده

امشب از بس کتک خوردم طلام هم شکست اینجوری تهمت میزنن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

چ ربطی داره اون بنده خدا نمیدونسته ک شما دو نفر از ی اکانت استفاده می‌کنیدشما ماهی ی بار نمیای ولی م ...

عزیزم کاااملا ربط داره

خب من ماهی یه بار نمیام باید بگه داری دروغ میگی؟

دیگه بیام به کی بگم خب درد دل هام رو؟

منم واقعا فقط از خدا میخوام جوابشو بدهامشب از بس کتک خوردم طلام هم شکست اینجوری تهمت میزنن

میدونی چیه ،دلِ آدم خودش درد داره ،میاد اینجا که یکم حرف بزنه و آروم شه،ولی اینجا دردِ آدم سنگین تر میشه انگار

قیامت همین دنیا کارما پس میدن تا ب حال روز کسی ک مسخره کردی دچار نشی دار فانی وداع نمیگی خیالت تخت ب ...

انشاالله😭

اینقدرررر که امشب گریه کنم خانمی که اومدی گفتی دارم دروغ میگم، امیدوارم بیشتر از من اشک بریزی

عزیزم کاااملا ربط دارهخب من ماهی یه بار نمیام باید بگه داری دروغ میگی؟دیگه بیام به کی بگم خب درد دل ...

خواهر قشنگم میفهمم حالت خوب نیس از دو طرف تحت فشاری

خب طرف از این موضوع خبر نداره تایپیک هاتو نگاه کرده یا کاربریتو توو نی نی سایت دیده فکر کرده هر دوتاتون ی نفرین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

میدونی چیه ،دلِ آدم خودش درد داره ،میاد اینجا که یکم حرف بزنه و آروم شه،ولی اینجا دردِ آدم سنگین تر ...

واقعا

امشب یه بلایی سر خودم نیارم خوبه

خواهر قشنگم میفهمم حالت خوب نیس از دو طرف تحت فشاریخب طرف از این موضوع خبر نداره تایپیک هاتو نگاه کر ...

خب درسته

ولی خب تو هم فکر کن اینقدر کتک بخوری و گریه کنی یکی بیاد بگه دروغ میگی

تو اگه فکر می‌کنی دروغ میگم خب برو از تاپیکم بیرون بیشتر دلم رو خون نکن

خب درستهولی خب تو هم فکر کن اینقدر کتک بخوری و گریه کنی یکی بیاد بگه دروغ میگیتو اگه فکر می‌کنی دروغ ...

تو کم میای نی نی سایت چیزی نمیدونی ولی اینجا تا دلت زخم زبون میزنن و رو زخما نمک میپاشن 

حالت حتی اگ خوب باشه واسه ات بدش میکنن

زندگی بقیه رو آتیش میزنن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم واقعا فقط از خدا میخوام جوابشو بدهامشب از بس کتک خوردم طلام هم شکست اینجوری تهمت میزنن

غصه نخور تو مجازی همه گنده لاتن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

در کل اینجا دردودل نکن پشیمون میشی :)

کاربری که الان دست منه قبلا برا دوستم بود تاپیک زده بود انقدر قضاوتش کردن نی نی سایت و ول کرد رفت 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...