تا بتونی ماشین بخری.. من ۷ ساله عروسی کردم و هر سری پول دستمون می اومد طلا میخریدم خودمونو صفر میکردم که شوهرم همیشه ازم شاکی بود. این سری ۱۰۰ میلیون طلا فروختم ریختم کارت که هم امتیاز وام جمع بشه هم شوهرم هی نگه تو منو ۷ ساله بدبخت کردی و همیشه صفرم باید قرض کنم.. شاید باورتون نشه تو این ۲ ماه اندازه ۱۰۰ میلیون دیگه اومد کارت و همش خرج الکی شد.. وگرنه تا الان ماشین جور شده بود اگر طلا میدادم عین سابق... نظر شما چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممکن پول نقدی ک احتیاج داری از ارزش طلات کمتر باشه مثلا طلات ۳۰۰میلیون ارزش داره اما شما ۱۵۰میلیون احتیاج داری باید بخاطر ۱۵۰میلیون یه طلا ۳۰۰میلیونی بفروشی
ارزش پول کم میشه ولی بهتر از اینه که ارزش آدم کم بشه
ادم باید یه مقدار پول نقد داشته باشه اگه جایی لازمش شد دستش رو پیش بقیه جلو نکنه، یه مقدار پول داشته باشه از زندگی استفاده کنه، خرید کنه لباس بخره سفر بره رستوران بره کادو بخره و....