2777
2789
عنوان

بیاین بگم دختر خالم میخواد چیکار کنههه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 81 پست
خب کارکرده براتون؟این سینه پسره رو از کجا بیاره حالا ،😂😂

مگه پسررو ندیده 

آره برا من کار کرد اومد خواستگاریم و اینکه با مخالفت شدید مامانم مواجه شدم طوری که می‌گفت اگه ازدواج کردی نیا خونمون و مجبور شدم جواب منفی بدم و یا دلمه خیلی حالم بد شد تا یه سال حالم بد بود ولی الان نگاه میکنم میگم کار درستی کردم چون از یه لحاظ هوایی به هم نمی خوردیم ولی بازم دارم پسررو دنبال میکنم

وای چه قشنگگگ🫠🫠😍😍😍😍😍فامیلتون بود؟چجوری اومد خاستگاری

نه فامیل نبود پسر دوست مامانم بود

مامانمو میشناخت ولی خودمو ندیده بود

یه بار با مامانم از در خونشون رد شده بودیم مارو دیده بود بعد گفته بود برین خواستگاری برام😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پسررو ندیده آره برا من کار کرد اومد خواستگاریم و اینکه با مخالفت شدید مامانم مواجه شدم طوری که م ...

ی بار دیده از دور خب طبیعتاً نمیتونه دعا بخونه فوت کنه ب سینش

خدایا بینهایت شکرت💚💚

عزیزم هردوتاش خوشگله ولی دو تا سبک خیلی متفاوت هستن این مدلهاباید با توجه به وسیله هات انتخاب کنی

همسرم میگه اولی من میگم دومی دعوامو شده سرش

فعلا چیز خاصی نخریدم هر کدومو بخرم میتونم وسایلمو باهاش ست کنم فقط فرش خریدم

همسرم میگه اولی من میگم دومی دعوامو شده سرشفعلا چیز خاصی نخریدم هر کدومو بخرم میتونم وسایلمو باهاش س ...

آها برا جهیزیه ای بسلامتی 

آره به نظر منم دومی قشنگ تره 

خدایا بینهایت شکرت💚💚

شماره منو بده بهش پولشو بزنه یه کاریش میکنم😂

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

به این چیزا نه اعتقادی ندارم 

ولی کسی که سمت و سوی این داستان ها میره صدرصد آینده‌ی خوبی نخواهد داشت

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

جهنمی ترین افرا همین دعا نویس ها هستن چون بدون اطلاع مخاطب هرچیزی بخوان انجام میدن

دعانویسی بدون اطلاع من منو ب  شوهرم داد و عشق اولمو ب کسی دیگه همه هم فامیلیم. واون از عشق ماخبرنداشت بعدها ک فهمید حلالیت طلبیدومن نبخشیدم چون خون دلها خوردم حالام اون چندسال ک فوت شده

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥