2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه مدرسه ای دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 56 پست
پسر من تازه امروز ۱۰۰۰ رو درس دادهپس فردا هم جشن ۱۰۰۰دارنهنوز به ضرب نرسیدن

دردم یکی دوتا نیستش کهه فارسیو یاد میدم ریاضی رو یاد نمیگیره ریاضی یاد میدم علوم نمیفهمه  ریاضی علوم فارسی رو یاد میدم همینکه میفهمه فرداش یادش میره🔪🥰😂

دردم یکی دوتا نیستش کهه فارسیو یاد میدم ریاضی رو یاد نمیگیره ریاضی یاد میدم علوم نمیفهمه ریاضی علوم ...

چقد علومشون سخته

انگار سوالا کنکوره🥴😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب ها هم خیلی سخت شده

من از کلاس سوم تا پنجم محازی بود درس نمیخوندم چیزی متوجه نمیشدم دیگه بیخیال درس شدم بخاطر این هیچی یادم نیس بعد من اصلا فکر میکردم فعل فاعل برای کلاس هفتم ب بعده خودم هفتم یاد گرفتم

دردم یکی دوتا نیستش کهه فارسیو یاد میدم ریاضی رو یاد نمیگیره ریاضی یاد میدم علوم نمیفهمه ریاضی علوم ...

حالا این هفته ارزشیابی بوده

ایتا هم قطعه نمیدونم فردا امتحان چی دارن😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچه منم کلاس دومی از صب ده تا تاپیک‌زدم‌ خیلیییی استرسش و‌دارک از خواهرت میپرسی ریاضی پارسالش چطوری ...

من دخترم دومیه.خداروشکر فهم و درک یادگیری دارع ولی تمرکز نمیکنه یا زود خسته میشه.پارسال بدقلقیش زیاد نبود امسال خیلی بد قلقی می کنه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پسر منم اذیت میکنه گوش نمیده ولی مینویسه بچه های الان خیلی بزیگوشند متاسفانه 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من دخترم دومیه.خداروشکر فهم و درک یادگیری دارع ولی تمرکز نمیکنه یا زود خسته میشه.پارسال بدقلقیش زیاد ...

خواهرزاده ی من هم نمیتونه دقت کنه متاسفانه 

البته وقتی با بازی یادش میدادم بهتر علاقه نشون میداد

و من دیگر جوان نخواهم شد....

دوروز باهاش ریاضی کار کردم ب کوب دیروز اومده میگه بهمون برگه دادن حل کنیم چیزی ننوشتم 😐

ای وای

پیج های کلاس سوم رو بگیر

نمونه سوال در بیار پرینت بگیر بده حل کنه

امسال خیلی سخته ها

یه سؤال میپرسم : برای فهم مسائل ریاضی چه روشی پیشنهاد میدید؟ مثلاً مسئله میگه نرگس چهار گل دارد دوست ...

مشکل دانش آموزان پایه دوم اینه که تازه یاد گرفتن روخوانی کنند ولی درکی از چیزی که میخونند ندارن و باید مدام با قصه ، کتاب ازشون بخایید متنی که خوندن رو به زبان عامیانه توضین بدن

واسه حل مسئله ریاضی ازش بخاه مسئله ای که خونده مثل داستان برات تعریف کنه ازش بپرس چه اتفاقی تو این داستان افتاد

اول چی بود؟ بعد چی شد؟

کلمات مشخص کننده‌ی جمع و تفریق رو مشخص کن براش جمع: داد، افزود، بیشتر شد، خرید، آمد و... تفریق: گرفت، کم شد، خورد، برد، رفت و...

اینکه آخر سوال مسئله چی میخاد ازش بپرس 

آیا چیزی اضافه شده؟ جمع

آیا چیزی کم شده؟ تفریق

حالا بیشتر شده یا کمتر؟

ای وایپیج های کلاس سوم رو بگیرنمونه سوال در بیار پرینت بگیر بده حل کنهامسال خیلی سخته ها

ب هیچ جاش نمیگیره خیلیم بد دهن شده هرکاری میکنیم درست نمیشه معلمشون خیلی خیلی زیاد درس و تکلیف میده میاد خونه دیگه حال نداره بعد تا میام یچیز دیگه اضافه کنم ب تکلیفاش میگه معلم مغزمو گا... تو دیگه نکن😑

ب هیچ جاش نمیگیره خیلیم بد دهن شده هرکاری میکنیم درست نمیشه معلمشون خیلی خیلی زیاد درس و تکلیف میده ...

نمیشه کلاسشو عوض کنید؟