الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه منم کلاس دومی از صب ده تا تاپیکزدم خیلیییی استرسش ودارک از خواهرت میپرسی ریاضی پارسالش چطوری بوده
املاش چی خوب مینویسه
من پسرم ریاضیش خوبه بد نیست ولی فارسییی افتضاح امروز معلمش خیلی بد باهامحرف زد حالم بده همش میگفت چرا معلم پارسالش قبولش کرده حروف نمیشناسه هنوز خالم بده واقعا
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نمیدونم بخدا😂 خودمم ریاضیم خیلی قوی نیس مثلا ی سه چهار بار بهش توضیح میدم یچیزیو بعد میخام بر بار پنجم خودش توضیح بده انقد اشتباه توضیح میده خودم یادم میره
آخرشم ب مامانم میگه هلیا یادم نمیده چون تک پسره خیلی دوسش دارن فکر میکنن من واقعا درست یاد نمیدم