2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 117 پست
اره بنده خدا فک کن از جاریت بشنوی ک شوهرت رفته تو یه جعمی گفته زنم دوست ندارم دهنش بوی بد میده فلان ...

شوهر من به جاریم گفته نمی‌دونم رابطتت با زنم در چ حده اگ باهم صمیمی هستین نصیحتش کن😑

من هشت ماه نامزدم تواین هشت ماه خیلی اتفاقات بدی از طرفش دیدم ولی به هیچکس نکفتم ختی بدخلقی هاش چون میدونم دقیقا حس شما رو میگیرم وقتی عروسی کردیم نمیخوام کوچک کنم خودم چون کارای خوبم داره نمیتونم جدا شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستار

واااااا شغل به این خوبی! عجب ادمای مزخرفین فامیلاتون 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

حالا منم نامزدم خیلی دارم‌ اذیت میشم‌فامیلای من همش میگن این پسره در سطح تو نیست منظورم عمه عموعه ن ...

عزیزم چطور میتونی به حرف فامیل اعتماد کنی فکر کنی دارن راست میگن ؟مگه عمه جونت زن وزیره خودش که اینجوری نظر میده 

بگو شما واسه بچه هاتون شوهر معمولی نگیرین

من هنوز تو عقدم دوسال میشه 

یه چیز های دیدم مثل همین قهر و حرف بد و ...

خیلی عاشقانه باهام رفتار می‌کنه خیلی کارا برام می‌کنه 

چند ماهه بهم نگفته بالا چشمت ابروهه 

ولی یاد اون کاراش که میفتم گریه ام میگیره 

گاهی در حدی عصبی میشم که کلی فحش بهش میدم 

تا چند ساعت عصبی هستم 

من قشنگ درکت میکنم 

ولی بنظرم گذر زمان اون روزها و خاطرات تلخ کمرنگ تر می‌کنه و کم تر اذیت میشیم 

چون من نمی‌خوام طلاق بگیرم شرایطم متاهلی بهتره تا مطلقه شدن 

فقط این حس ها خیلی رومون تاثیر میزاره و اعتماد به نفس مونو میگیره خیلی مواظب روح و روانت باش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من عموم کرم تره بهم گفت شوهرت دختر منو میخواست

اون که قشنگ از حسادت اینجوری گفته وقتی میگه اگه اومده بود خاستگاری میدادمش یعنی دلش میخواستهتوام بگو عمو جون اگه اومده حالا که نیومده اینقد خیالبافی نکن اگه میخواست میومد همینجور که اومد خاستگاری من 

والا دارن دخترشونو مسخره میکنن جلو مردم

حالا منم نامزدم خیلی دارم‌ اذیت میشم‌فامیلای من همش میگن این پسره در سطح تو نیست منظورم عمه عموعه ن ...

باهرکس بدشوهرتومیگه ارتباطتو خیلی کم کن 

نزاربشنوی چون اثرمیزاره روت

هیچکسو تحقیرنکن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اون که قشنگ از حسادت اینجوری گفته وقتی میگه اگه اومده بود خاستگاری میدادمش یعنی دلش میخواستهتوام بگو ...

ن گفت دختر منو میخواست اگر می‌خواستم ( ینی اگ راضی بودم) دخترمو بهش میدادم

من نمیتونم ببخشمش چون منو دشمن شاد کرد

منم هنوز نبخشیدم

چند تا دعوا بد داشتیم دقیقا دشمن هام فهمیدن گریه هامو دیدن 🙁

ولی اینو هم بدون اونا هم کلی دعوا و مشکل تو زندگی دارن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم