2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا منم نامزدم خیلی دارم‌ اذیت میشم‌فامیلای من همش میگن این پسره در سطح تو نیست منظورم عمه عموعه ن ...

خیلی اشتباه میکنن راجب نامزدت نظر میدن

به هیچ عنوان اگ نامزدتو دوس داری تحت تاثیر حرفهای عمه و عمو قرار نگیر. اگ این حرفا روت اثر کنه یهو به خودت میای میبینی جدا شدی

تو دوره نامزدی خیلی رو آدم فشاره حرف بقیه خرج و مخارج دخالت های بی جا اون لحظه حالت از همه چی بهم میخوره بهتره یه روز بشینین با همسرتون درمورد این دعواها صحبت کنین تا تو دلتون خالی بشه شاید اونم مشکلاتی داشته شاید کمک کنه بهتر همو درک کنید

خیلی اشتباه میکنن راجب نامزدت نظر میدنبه هیچ عنوان اگ نامزدتو دوس داری تحت تاثیر حرفهای عمه و عمو قر ...

خیلی داغونم بخدا منی ک دو سال تموم منتظز این روزا بودم الان خجالت میکشم حس می‌کنم همه دارن مسخرم میکنن 

😑😭

کاربری از آذر ماه دست منه 

شوهر دوستت دوران نامزدی چیکار میکرد

دعوا،توهین،قهر.... شاید باور نکنی اما یک بار سر هیچ و پوچ خودکشی کرد.... کل فک و فامیل فهمیدن،فکر می‌کردن زنش چیکارا که نکرده....

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

از اینکه مرد قهر بکنه خیلی بدم میاد 😬

منم دوران نامزدی همش سر چیزای الکی و بیخود قهرمیکردم😑😂 ولی یک روز یا کمتر طول میکشید و حتی خانوادمم متوجه نمیشدن 

اینکه فامیل فهمید خیلی بده ولی مهم نیس اصلا 

مهم خودتونین ک باهم خوبین الان 

کاربر جدید نیستم😁