2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

1936 بازدید | 116 پست

دو سال نامزد بودم خاطرات تلخ دوران نامزدیم یادم نمیره 

الان شش ماهه خونه خودمم با این ک الان باهم خوبیم ولی وقتی یاد کارایی که تو دوران نامزدی کرد میوفتم حالم بد میشه و به خودم میگم چطور من زنده موندم

اون حجم از تحقیر و قهرای طولانیش. همه بحثامونو فامیل میفهمیدن منو پیش همه خار وذلیل کرد 

حس میکنم حتی الان ک باهم اوکی هستیم شاید کسی باور نکنه که ما باهم خوبیم و دوس داشتنمون فیک بنظر بیاد. وجه منو پیش دیگران خیلی خراب کرد خیلی خوردم کرد نمی‌دونم چیکار کنم تا از این احساس بد رها شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابله هان باور اوناهم همچین مشکلاتیو داستن اگه میخوای بگی چرا اونا فهمیدن فلان اونا باید اینقدر عاقل باشن که بگن دوران نانزدی این چیزا هست خصوصا تو زندگی .

حالا منم نامزدم 

خیلی دارم‌ اذیت میشم‌

فامیلای من همش میگن این پسره در سطح تو نیست 

منظورم عمه عموعه ن پدر و مادر و خواهر. برادر خودم 

ایتا ب خواسته من احترام گذاشتن 

درسته هم سطح نیستیم پلی کسی بهتر از نامزدم برای من نیست 

خیلی دارن اذیت میشم مسخره شغلش می‌کنن چون کادر درمانت پیرا پزشکی 

خانواده معمولی داره 

کاربری از آذر ماه دست منه 

یکیو می‌شناختم همین مشکلو داشت تو دوران نامزدی ابطه‌ای نداشتن من بهش گفتم وقتی مشکل جنسی شوهرت حل بشه کلاً آدم حسابی میشه و واقعاً هم درست بود لان چند سال از اون جریان می‌گذره پسره آروم آرومه و دوستم خوشبخت... خداروشکر

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

چون خانوادم طلاق رو بی آبرویی میدونستن

گذشته رو بیخیال

از الانت از زمان حالِت راضی هستی؟

بنظر خودت اون همه سختی می ارزید به الان؟

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
گذشته رو بیخیالاز الانت از زمان حالِت راضی هستی؟بنظر خودت اون همه سختی می ارزید به الان؟

تازه شش ماهه ازدواج کردم زمان لازم دارم تا ببینم می ارزید یا ن

ولی خب اون دورانو به گند کشید

تازه شش ماهه ازدواج کردم زمان لازم دارم تا ببینم می ارزید یا نولی خب اون دورانو به گند کشید

نامزدی معمولا دوران قشنگیه و متاسفم که برای تو نبوده
کمتر به گذشته فکر کن تمرکزتو روی الان بزار که ی عمر قشنگ بسازیش

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک