2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19057 بازدید | 366 پست
من حتی ادماییو دیدم بعد چن ساله دوباره برگشته سرطان کلن درمان درست و درمون و قطعی نداره

اره اگه حواسشون نباشه و درست چک نکنن یا مخصوصا اول که عمل میکنن دکتر خوب عمل نکنه متاستاز میده متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم☹️😏🙄 اخه عمه رو با خاله یکی میکنی

والا من به اقوام خودم هم اجازه نمیدم اینجوری با بچم صحبت کنن به خدا 

خودم که بچه داداشم و حتی بچه های اقوام همسر عاشقمن 

حتی نوه عمه همسرم بقل هیییچ کس نمیره ولی منو میبینه میپره بقلم میشینه طوریکه همه متعجب میشن

عزیزم☹️😏🙄 اخه عمه رو با خاله یکی میکنی

وا عزیزم اتفاقا عمه ک نزدیک تره فکر کن خونه برادرش توی رگ های اون بچه س از تخم برادرشه خیلی بهش نزدیکه.اما خواهر زاده خب تخم غریبس

کاربری دست دو نفره ✋️ 

والا من به اقوام خودم هم اجازه نمیدم اینجوری با بچم صحبت کنن به خدا خودم که بچه داداشم و حتی بچه های ...

من بخواهرامو برادرم گفتم بچم کار بد کردن بزنید تو گوشش😂ولی همشون همیشه دورش میگردن و نازنازیش میکنن.ولی عمه هاش بخوان یچی بگن یا عمو هاش قیامته

ببین اسی سرطان کبد بدترین نوع سرطانه دور از جونش الان که جواب کردن احتمالا به ماه نکشه ..‌‌.

خودتو خراب نکن این یه ماه دندون رو جیگر بذار

بچهاتو تو روز ببر بیرون پارکی جایی تا روحیشون عوض شه تخلیه انرژی شن با خواهرشوهرت و شوهرتم تو موقعیتای مختلف بگو که بچها روحیشون خراب شده این مدت گناه دارن افسرده شدن یکم به دلشون راه بیاین هواشونو داشته باشین و...

ولی واقعا مریضی پدر و مادر خیلی سخته

من مادرم مریض بود تازه دکترا هم امید میدادن که خوب میشه ولی اون شش ماه حوصله بچهای خودمم نداشتم چه برسه بچه داداشم

وا عزیزم اتفاقا عمه ک نزدیک تره فکر کن خونه برادرش توی رگ های اون بچه س از تخم برادرشه خیلی بهش نزدی ...

این چی بود من شنیدم نصفه شبی😐😐

بچه ۹ ماه تو شکم مادرشه بعد خون مادر تو رگهاش نیست و خون پدر تو رگهاشه؟؟؟؟

کاش حداقل میدونسیم ادما بعد مرگ کجا میرن

من بعد مرگ مادرم خیلی دوست دارم ببینم اون طرف چه جوری و یه بار دیگه مادرمو ببینم من بعدمریضی مادرم دیدم به آدما آدما و دنیا عوض شد و الان با آدما خیلی مهربون ترم چون دنیا ارزش هیچی رو نداره مامان من خیلی زحمت کشید خونه زندگی درست کرد ولی با خودش یه کفن برد اونم تو قبر 

وا عزیزم اتفاقا عمه ک نزدیک تره فکر کن خونه برادرش توی رگ های اون بچه س از تخم برادرشه خیلی بهش نزدی ...

😐☹️ یعنی چی بچه نصفش از مادره نصفش پدر.خاله مادر دوم بچس چون خواهر مادره ولی عمه چون زن داداشو غریبه میدونه همیشه کمرنگه تو زندگی بچها.براهمین