2777
2789

من غير از جو پرك و هويج كمي نه زياد چون شيرين ميشه فلفل دلمه رنگي  با قارچ و ذرت و نخود سبز هم ميريزم خوشمزه ميشه

خيلييييي كم زنجبيل و جوز هندي و اويشن و آچار هم غير از ادويه هاي معمول مثه زردچوبه و دارچين و نفك و فلفل ميريزم و خيلي كم  حواست باشه زياد بريزي طعمش و ممكنه خوشتون نياد 


ديگه سعي كن آب مرغ يا اگر گوشت هم داري تو غذاهاي ديگه ات آب گوشت هم اضافه كني 


اولشم يكم پياز سرخ كن ادويه زرد چوبه و آچار و مرغتو يكمييي سرخ كن تو همونا بعد اب بريز و جو پرك و باقي موادو مرغتم ريش ريش خيلي ريز بكن بريز تو سوپت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پیاز تفت میدم ی کم رب تفت میدم دو قاشق آرد برنج واسه لعابش...بعد ادویه میزنم .ی مقدار کم فلفل دلمه رنده شده و هویج میزنم.بعد مرغی که جداگونه پختم ریش ریش شده میریزم و آب مرغ.ی کم جعفری و بعدم جو پرک

😶

عزیزم من سوپامو اینجوری درست میکنم دقیقا مثل رستورانا میشه

یک پیمانه جو پرک با نصف پیمانه بلغور کوبیده جو رو میریزم تو قابلمه

بعد 2 تا هویج...5 تا گوجه...1 دونه پیاز گنده درسته تو قابلمه میندازم اب اضافه میکنم بعد هم کمی زردچوبه و نمک با یک قاشق روغن

میزارم خوب بجوشه و موادم بپزه بعد هویج و پیاز و گوجه رو از قابلمه در میارم یا تو غذاساز میریزم یا با گوشت کوب له میکنم دوباره به سوپ اضافه میکنم مرغمم ریش ریش میکنم از اخر جعفری تازه خورد شده با یک قاشق رب اضافه میکنم 

عاااااالی میشه👌👌👌

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

پياز ريزخوردكن مرغم نگيني خوردكن تف خوردجوپرك خيس كن قارچم خوردكن بريز داخل مخلوط كن بعدآب مرغم حتما بايدباشه خوشمزترش ميكنه ديگه جوپرك قارج اضافه كن همراه آب مرغ درآخرم نخودفرنگي دوستم داشتي جعفري

جو درسته 

برنج 

هویچ 

قارچ 

سینه مرغ 

پیاز

نخود فرنگی 

جو یکروز میزاریمخیس بشه هرچقدربیشتر خیس بشه بیشترلعاب میده  نصف پیمانه میزاریم روی گاز برنجهم نصف جوی که ریختیم اضافه میکنیم یکمم نمک میریزم ومیزاریم تا قشنگ بپزه ولعاب بده سینه مرغهم میزاریم همراه جو برنج بپزه درش میاریم تا له نشه بعد اخر پخت تکه تکه میکنیم واضافه میکنیم 

هویچ رنده میکنیم سه تا دونه هویچ کافیه 

بعد قارچ واضافه میکنیم 

نخود فرنگی هم میتونیم از همون اولبریزیم 

پیازداغ درست میکنیمودوتا یا سهتاقاشق رب میریزیم نمک زردچوبه وفلفل سیاههم اضافه میکنیم 

رب وپیاز اواسط پخت اضافه بشه یک تا دوقاشق هم جعفری خورد شده اضافه میکنیم وگاز خاموش میکنیم

دیگه اب سوپ کهکم شد وقشنگ مواد پختهبود خاموش میکنیم من 5 ساعت میزارمتا بپزه سوپم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

ببین اول آب مرع رو همرا ه زرد چوبه ،هویج ریز خورد شده و عصاره مرغ که بیرون میفروشن بزار بپزه ،وقتی هویجات پخت سبب زمینی های ریز خورد شده رو بهش اضافه کن و بلا فاصله مرغ های تکه تکه خورد شدتو که پخته شده بهش اضافه کن بعد از پخت سیب زمینی ،جو پرک رو به همراه آبغوره (سه قاشق غذا خوری )بهش اضافه کن بعد از پخت جو پرک رب گوجه فرنگی و کمی جعفری و کمی زرشک رو بهش اضافه کن و در آآخر یکم نمک و زعفران اضافه میکنی 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز