2777
2789
عنوان

دوس پسرم ازم پول میخواد بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 68 پست
البته همچین دخترای خری زیاد هست ولی اسی تاپیک وباور نکردم

مهم نیست سیسی من

دقت کنی جوابم نمیدم اصلا پیامارو

صرفا چون دوستم میخواست شات بهش بدم تاپیک زدم همین 

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست سیسی مندقت کنی جوابم نمیدم اصلا پیاماروصرفا چون دوستم میخواست شات بهش بدم تاپیک زدم همین

به دوستت بگو دفعه دیگ ک ی نره خر گنده بک تیغ زن جلوت دهن وا کرد و از بدهی نالید، بجای اینکه کاسه داغتر از آش بشی و از طلا و جواهر و پول زحمت کشیده خودت یا ننه بابات بخوای براش مایه بذاری و تعارف بزنی ، فقط ی لبخند بزن و بگو؛ تو مرد قوی و زیرکی هستی ، مطمئنم خودت میتونی مشکلو حل کنی، و بعدم محترمانه خدافظی کنه و دکمشو بزنه !!! اینجوری احمق هم ب نظر نمیاد و خیییییلی جذابه!!! 😑

اصن دلم میخواد تا فردا این ایموجی رو بذارم😑😑😑😑😑😑

😁

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

به دوستت بگو دفعه دیگ ک ی نره خر گنده بک تیغ زن جلوت دهن وا کرد و از بدهی نالید، بجای اینکه کاسه داغ ...

اینی رفیق من عقب موندس 

وگرنه اصلا اونقد رو نمیداد ب پسره گ بیاد از چکاش بناله

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

مهم نیست سیسی مندقت کنی جوابم نمیدم اصلا پیاماروصرفا چون دوستم میخواست شات بهش بدم تاپیک زدم همین

ببین به دوستت بگو هیچ مردی توی هفته اول دوستی نمیاد از مشکلات مالیش بگه مگه اینکه نقشه باشه بخواد تیغ برنه

حالا من بیست تومن خسارت وارد کردم بهش گفت فدا سرت جدی منم میخواستم طلامو بدم چون نمی‌خواستم اذیت بشه ولی خب خیلی بد نگام کرد وقتی این حرف زدم ... اما در کل مردارو نباید پرو کرد سوارت میشن  حتی اگه ازدواج کردی و گفت پول لازمم نباید این کار کنی رو ندین که بعدن باید از خیلی چیزا بگذرین تو زندگی 

بنظرم کسی که یک قرون خرج نکرده آدم درستی نیست   بهش بگو این اشتباه نکنه

اینی رفیق من عقب موندس وگرنه اصلا اونقد رو نمیداد ب پسره گ بیاد از چکاش بناله

دقیقا، فکر کرده اگر ب یه مرد زیاد رو بده اون مرد عاشقش میشه 😑

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ببین گلم این پسر که کلا دروغ میگه و یه چک رو کرده هر چند چکم داشته باشه مشکل خودشه به دوست شما ربطی نداره بخواد مشکلش را حل کنه

ولی درکل حتی اگر تو عقد بودن و دختره همچین کاری میکرد باز این پسر عادت میکرد که هر دفعه دختر با پول خودش مشکلات مالی این پسرو حل کنه و بدبخت عالم میشه این دختر

ولی درکل این که دروغگو هست پولها را هم بگیره یا میمونه باز هر با ربه بهانه های پول میگیره و بعد هم ولش میکنه میره

به پسره بگه مامانم شنید ناراحت شد النگوهام را گرفت و پول تو جیبیم هم قطع کردن 

حالا شانس بیاره پسره زود بره شرش کم شه والا چند وقت دیگه یه جور دیگه تحت فشارش نیزاره برا پول گرفتن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏