2777
2789
عنوان

پسر دختر ندیده بهتره یا پسری که که تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
ی جور میگی آدم حس میکنه از دوره قاجار میان بعضی پسراآخه بلد بودن چیه؟؟ ی درصدی تو ذاتته و درصدی هم ا ...

این طرف من هیچ چیز بلد نبود تازه من قسمتیش رو گفتم

منم گذاشتم پای بی تجربگیش

به نظر من پسر دختر ندیده 

چون خودمم تا حالا هیچ تجربه ای نداشتم دوس دارم با یکی شبیه خودم ازدواج کنم 

اون موردی هم که شما دیدین شاید کلا تیپ شخصیتیش خجالتی بوده وگرنه خیلی از پسرا که تجربه دوستی نداشتن ، بعد میرن خواستگاری و....خیلی صریح و رااحت صحبت میکنن با دختره و خانواده اش... البته یه مقدار طبیعیه یه چیزایی بلد نباشه ولی کم کم یاد میگیره اگه مشاوره بری هم بهتر میشه

ترجیح میدم طرف مقابلم اولین ها رو با خودم تجربه کنه و یاد بگیره نه اینکه قبل من  با بقیه دخترا دوراشو زده باشه بعد بیاد سراغم 

اونجوری تازه پسره ممکنه منو با دوست دخترای قبلیش مقابسه کنه یا تو موقعیتای مختلف یاد خاطراتش بیفته ..خیلی بدم میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمه بلده کار همه چیو بلده حتی فریب دادن تو رو بلده نقش بازی کنه ادای عاشق پیشه متعهد در بیاره

من منظورم ادم لاشی نیست

ادمی که بدونه باید چیکار کنه نه که گاو باشه یه بی تجربه ی گاو

این طرف من هیچ چیز بلد نبود تازه من قسمتیش رو گفتممنم گذاشتم پای بی تجربگیش

امثال ایشون اگ باهزار نفر هم باشن هزارمین نفر دلش خونه از نابلدیش

اینا ورژنشون اینه

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

هرچیزی به تجربش نمی ارزه تصورش خیلی بده که قبل من دختری رو بغل کرده باشه و بهش کفته باشه دوسش داره

سخت تر از اون کسیه که از شدت کم رویی حضوری نمیتونه حرف بزنه و نمیتونه بت بگه دوست داره

اونوقت هزار بار ارزو میکنی کاش قبل ازین تجربه داشت

این موضوعم چیزی نیست که من ازش بخوام کلامی محبت کنه بهم

من منظورم صد نفر نبود!!

حالا صد که یه عدده انتزاعیه اینجا.

منظورم این بود کسی که شما میگی تجربه داشته باشه حداقل باید به ده پونزده تا دختر قبل من یا شما اظهار علاقه کرده باشه، دستش رو گرفته باشه، خاطره ساخته باشه 

این واسه من قابل قبول نیست. 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

من منظورم ادم لاشی نیستادمی که بدونه باید چیکار کنه نه که گاو باشه یه بی تجربه ی گاو

تجربه نیاز نیس حتما با کسی به عنوان دوست و ... باشه به قول رفیقمون کسی که کلا جنس زن رو بشناسه حالا حتی اگر محارمش باشه   و به قول خودت تو ارتباطات کلیش گاو نباشه تو تجربه اولم درست رفتار می کنه 

هرچیزی به تجربش نمی ارزه تصورش خیلی بده که قبل من دختری رو بغل کرده باشه و بهش کفته باشه دوسش داره

شما احتمالا سنت کمه

انقدر ادم های عاقل هستن که وقتی یه رابطه تموم میشه همه چیزش رو فراموش میکنن

این حرفتون مثل حرف ایناس که میگن ادم به بار عاشق میشه

شما احتمالا سنت کمهانقدر ادم های عاقل هستن که وقتی یه رابطه تموم میشه همه چیزش رو فراموش میکنناین حر ...

سنم کم نیس،عشق هم اگه عشق باشه چنتا چنتا نمیشه عاشق شد اسم هر حس زودگذر رو عشق میذارین اون فقط بالا پایین شدن هورموناس

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

حالا صد که یه عدده انتزاعیه اینجا.منظورم این بود کسی که شما میگی تجربه داشته باشه حداقل باید به ده پ ...

من منظورم ده پونزده تا هم نیست

حتی اگه یه دخترم قبلش دیده باشه الان خیلیییی جلوتر از اونیه که دختر ندیده

ببین این حرفت خیلی اشتباهه ولی هر پسر دختری وقتی پله پله درس میخونه کم کم یاد میگره بعضی از آدما وقتی برای اولین بار اولین تجربشون هست زمان میبره همو یاد بگیرین حتی همون پسر کار بلد هم جلوتر که میاد همونم با زیرکی کارتو زیر نظر داره ولی کسی که رابطه های متعدد رو تجربه کرده میره زیر زبونش و دیگه ول کن نیست و آدم بهتر پیدا کنه قطعا ولت میکنه

من منظورم ده پونزده تا هم نیستحتی اگه یه دخترم قبلش دیده باشه الان خیلیییی جلوتر از اونیه که دختر ند ...

حالا یه دختر رو میشه کنار اومد باهاش

چیزی که من تو حرفای شما متوجه شدم مشکل از یه دختر و دو دختر و تجربه قبلی نیست. این طرف شما احتمالا اعتماد بنفسش قوی نیست و خودش و رابطه رو اونطوری که باید نمیشناسه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

سنم کم نیس،عشق هم اگه عشق باشه چنتا چنتا نمیشه عاشق شد اسم هر حس زودگذر رو عشق میذارین اون فقط بالا ...

باشه

پس بنظر شما ادما تو این زمینه یکبار مصرفن!

ادم ممکنه  یه نفر رو بخواد ولی به هر دلیل بهش نرسه

الان شما میگین دیگه زندگی نکنه؟ عاشق کس دیگه نشه؟

خیلی مسخرس

باشهپس بنظر شما ادما تو این زمینه یکبار مصرفن!ادم ممکنه یه نفر رو بخواد ولی به هر دلیل بهش نرسهالان ...

اوکیه

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.