2777
2789
عنوان

پسر دختر ندیده بهتره یا پسری که که تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست

یک تار موی دومی رو به صدتای اولی نمیدم چون خودمم مثل مورد دومم

میخوام همه چیز رو تجربه کنیم. میخوام اولینش من باشم و اولین من، اون

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

ی جور میگی آدم حس میکنه از دوره قاجار میان بعضی پسرا

آخه بلد بودن چیه؟؟

ی درصدی تو ذاتته و درصدی هم از محیط اطرافت کسب میکنی حتما نباید هر چیزی و تجربه کرد تا بلد کارشد...

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قسمت چي باشه

اشنايي ب انتخاب نيست ولي موندن توي رابطه يا تموم كردنش ب انتخاب هست

بنظرم اين چيزاي ك ميخاستي ب روابط قبليشون ربط نداره 

كسي هست با صد نفرم بوده ولي بازم شعورش ب انجام بعضي كارها نميرسه با ادم بي تجربه يكي هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

هرچیزی به تجربش نمی ارزه تصورش خیلی بده که قبل من دختری رو بغل کرده باشه و بهش کفته باشه دوسش داره

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

هر کدوم خوبی و بدی دارن ولی شوهرم دختر ندیده بود 

سختی‌هایی داشت ولی وقتی عاشقت میشن دیگه متعهد و وفادار میمونن البته اینم استثنا داره 

من اگه برگردم بازم نظرم پسرهایی هستن که با دخترا نبودن و این مدل پسرها رو میپسندم 

چون خودمم اهل دوستی نبودم ولی باز احساساتی و رمانتیک بودم و خیلی زود شوهرم هم راه افتاد 

اونایی که شما گفتی و کارهاشون مطمئنأ مشکل اجتماعی رفتاری داشتن 

کاربلد بودن صرفا ربطی ب لاس زدن های مکرر نداره، اتفاقا اکثر اون پسرا و دخترایی ک لاسو ان  وقتی وارد رابطه جدی و ازدواج میشن ، چیز ارزشمندی برای ارائه ندارن ، چون فقط برای روابط سرگرمی بلد بودن خوب نقش بازی کنن!!! 

کاربلد بودن  به ذهنیت اشخاص بستگی داره، به اینکه چقدر کیفیت براش مهمه و حاضره معیارهای موفقیت یک رابطه سالم و پایدار رو در خودش ایجاد کنه ، خلاصه ربطی ب لاسیدن نداره 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ی جور میگی آدم حس میکنه از دوره قاجار میان بعضی پسراآخه بلد بودن چیه؟؟ ی درصدی تو ذاتته و درصدی هم ا ...

این طرف من هیچ چیز بلد نبود تازه من قسمتیش رو گفتم

منم گذاشتم پای بی تجربگیش