میم_نون_واو مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3808 عنوان اونایی که سونی ان لطفا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 41 پست پیامبر یا امامی به اسم عُمَر دارید شما ؟ میپرستیدش این عُمَر کیه اصلا🤔ی موضوعی پیش اومد من گفتم به کله ی عمر طرف داشت قورتم میداد حالا من نمیدونم اصلا عمر کیه😂همچین کسی و نمیشناسم اصلا هیچ جاهم اسمشو ندیدم بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ 1404/08/05 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خسستتم عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 208 سوني؟ منظورت سنيه؟ منم فک کردم منظورش صوتی تصویری سونی میگه، 🤣🤣 ✝️ من مرد هستم ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه، به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4912 اسی مگه کجا این حرفو زدی لابد طرفت سنی بود که بهش برخورد وگرنه برا ماشیعه ها که چیز ناراحت کننده ای نیست
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3808 توهم کامنتمو بخونی نوشتم ( البته فک میکنم )یعنی مطمئن نیستم من مشکلی با سنی ها ندارم دوستشون هم دارم ... من خودم شیعه ام والا خب چمدونم عمر کیه امام اول برای من علیه خلیفه کیه قربون حضرت علی برم عظمت یعنی این حالا اینا واسه خلیفه غیرتی میشن😐😂 بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
زهراشونممم عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 515 یعنی عمر رو نمیشناسی و اسمش به گوشت نخورده به اون شخص گفتی به کله عمر؟😐
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3808 اسی مگه کجا این حرفو زدی لابد طرفت سنی بود که بهش برخورد وگرنه برا ماشیعه ها که چیز ناراحت کننده ای ... اره سنی بوده بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3808 یعنی عمر رو نمیشناسی و اسمش به گوشت نخورده به اون شخص گفتی به کله عمر؟😐 ما عمر و بد میدونیم دراصل ی اصطلاحه که اکثرا تو زبونمون هست مثلا میگیم عمر شدم ( یعنی یجورایی تندخو و بدمزاج) بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4912 اره سنی بوده پس حق داشته دیگه بهرحال دینشه و خب این چیزا رو بد میدونن مثل ما که دوست نداریم کسی در مورد شیعه چیزی بگه میتونی دوستانه ازش معذرت بخوای و بگی که اطلاعی نداشتید الان تحقیق کردی و متوجه شدی
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2273 من خودم شیعه ام والا خب چمدونم عمر کیه امام اول برای من علیه خلیفه کیه قربون حضرت علی برم عظمت یعنی ... چمیدونم والا🤣منم همونارو از زمان مدرسه سوم ابتدایی توو کتاب بود یادم بودشیبارم یک کاربری اومد یه سوالی داشت در مورد افغانی ها سوالش ن بد بود نه چیزی ولی این افغانیا چنان اومدن توو تاپیک گارد گرفتن که جنگ شد اصن🤣
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 2273 ما عمر و بد میدونیم دراصل ی اصطلاحه که اکثرا تو زبونمون هست مثلا میگیم عمر شدم ( یعنی یجورایی تندخو ... اسی خدانکشت😂 اون عمر عمرِ دشمن امام حسینِبا این عمر سنی ها فرق میکنهماستا رو ریختی توو قیمه ها🤣
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3808 پس حق داشته دیگه بهرحال دینشه و خب این چیزا رو بد میدونن مثل ما که دوست نداریم کسی در مورد شیعه چیزی ... نه چرا معذرت بخوام !!! اون میدونه ما اینچیزارو قبول نداریم خیلی بی ادبانه حرف زد جوابشم گرفمیتونست محترمانه بگه بهش برخورده جالب اینجاست همین آدمی که بهش برخورده خودش جادوگره تو اگه اینچیزارو مقدس میدونی چرا طلسم و جادو میکنی برای مردم ! بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3808 اسی خدانکشت😂 اون عمر عمرِ دشمن امام حسینِبا این عمر سنی ها فرق میکنهماستا رو ریختی توو قیمه ها🤣 عع😂😂😂😂خب میدونی چیه من چمدونم اینا خلیفه دارن چمدونم اینا عمر براشون عشقه فککنم بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4912 نه چرا معذرت بخوام !!! اون میدونه ما اینچیزارو قبول نداریم خیلی بی ادبانه حرف زد جوابشم گرفمیتونست م ... اها نمیشه قضاوت کرد فکر کردم همینطور گفتی انگار قبلش بحث داشتید باهم چی بگم گلم هر طور خودت میدونی