2777
2789
عنوان

اونایی که سونی ان لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم کامنتمو بخونی نوشتم ( البته فک میکنم )یعنی مطمئن نیستم من مشکلی با سنی ها ندارم دوستشون هم دارم ...

من خودم شیعه ام والا خب چمدونم عمر کیه 

امام اول برای من علیه خلیفه کیه 

قربون حضرت علی برم عظمت یعنی این حالا اینا واسه خلیفه غیرتی میشن😐😂

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

اسی مگه کجا این حرفو زدی لابد طرفت سنی بود که بهش برخورد وگرنه برا ماشیعه ها که چیز ناراحت کننده ای ...

اره سنی بوده

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

یعنی عمر رو نمیشناسی و اسمش به گوشت نخورده به اون شخص گفتی به کله عمر؟😐

ما عمر و بد میدونیم دراصل 

ی اصطلاحه که اکثرا تو زبونمون هست 

مثلا میگیم عمر شدم ( یعنی یجورایی تندخو و بدمزاج)

اره سنی بوده

پس حق داشته دیگه بهرحال دینشه و خب این چیزا رو بد میدونن مثل ما که دوست نداریم کسی در مورد شیعه چیزی بگه میتونی دوستانه ازش معذرت بخوای و بگی که اطلاعی نداشتید الان تحقیق کردی و متوجه شدی 

من خودم شیعه ام والا خب چمدونم عمر کیه امام اول برای من علیه خلیفه کیه قربون حضرت علی برم عظمت یعنی ...

چمیدونم والا🤣

منم همونارو از زمان مدرسه سوم ابتدایی توو کتاب بود یادم بودش

یبارم یک کاربری اومد یه سوالی داشت در مورد افغانی ها 

سوالش ن بد بود نه چیزی ولی این افغانیا چنان اومدن توو تاپیک گارد گرفتن که جنگ شد اصن🤣

ما عمر و بد میدونیم دراصل ی اصطلاحه که اکثرا تو زبونمون هست مثلا میگیم عمر شدم ( یعنی یجورایی تندخو ...

اسی خدانکشت😂 اون عمر 

عمرِ دشمن امام حسینِ

با این عمر سنی ها فرق می‌کنه

ماستا رو ریختی توو قیمه ها🤣

پس حق داشته دیگه بهرحال دینشه و خب این چیزا رو بد میدونن مثل ما که دوست نداریم کسی در مورد شیعه چیزی ...

نه چرا معذرت بخوام !!! اون میدونه ما اینچیزارو قبول نداریم خیلی بی ادبانه حرف زد جوابشم گرف

میتونست محترمانه بگه بهش برخورده 

جالب اینجاست همین آدمی که بهش برخورده خودش جادوگره 

تو اگه اینچیزارو مقدس می‌دونی چرا طلسم و جادو می‌کنی برای مردم ! 

اسی خدانکشت😂 اون عمر عمرِ دشمن امام حسینِبا این عمر سنی ها فرق می‌کنهماستا رو ریختی توو قیمه ها🤣

عع😂😂😂😂

خب می‌دونی چیه من چمدونم اینا خلیفه دارن چمدونم 

اینا عمر براشون عشقه فککنم

نه چرا معذرت بخوام !!! اون میدونه ما اینچیزارو قبول نداریم خیلی بی ادبانه حرف زد جوابشم گرفمیتونست م ...

اها نمیشه قضاوت کرد فکر کردم همینطور گفتی انگار قبلش بحث داشتید باهم چی بگم گلم هر طور خودت می‌دونی