2777
2789
عنوان

کسی بوده از خانما چهل یا زیر چهل عمل بستن لوله انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 132 پست
میگم دیگه... منم زرتی حامله میشم ولی سقط مکررم.... واقعا خستم چرا باید بخاطر بچه دار شدن که اکثرا عا ...

انشالله ک هرچ زودتر بارداری سالمی تجربه کنی ک نی نی بسلامت دنیا بیاری

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمدی کردم

منم انجام دادم خیلی عذاب وجدان دارم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤

عزیزم ای یو دی ده ساله بذار

گذاشتم بدتم واکنش نشون داد یهوی بدنم افتاد لکه بینی دوتا دکتر عوض کردم داروهای ک میدادن اصلا قطع نکرد تا مجبور شدم در بیارم ک قطع شد ،تاثیر اون داروها دیگه پریود نشدم تا یکسال با همین شرایط باردارشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چی بگم... امیدوارم بستن لوله رو بتونی انجامش بدیینی ما زمانایی که بچه نمیخوایم شوهرم جوری پیشگیری می ...

من ببین تا بچه میخاستم نمیشد.تا بچه نمیخواستم میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گذاشتم بدتم واکنش نشون داد یهوی بدنم افتاد لکه بینی دوتا دکتر عوض کردم داروهای ک میدادن اصلا قطع نکر ...

وای توام مثل منی شوهرت از اون ور رد بشه تو حامله ای

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤

قربونت... الان ۶ ماهمه دعا کن بسلامت به اخرش برسیم🥺

انشالله،حتما کار سنگین نکن.رابطه نداشته باش.گرمی نخور استرس نداشته باش.سر کلاژ کن انشاللع ک تموم میشه تا نه ماه بسلامت دنیا میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم انجام دادم خیلی عذاب وجدان دارم

من از اولی ک سقط کردم عذاب وجدان خیلی گرفتم بعد برای دومی اقدام کردم ک مشکلات داشتم نشد تا بعد دوسال باردارشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...