من میخوام لوله هام ببندم.باردارم ۳۹سالمه .زایمان های قبلم طبیعی بود.ولی قصدم اینه سزارین کنم با بستن لوله ها.با ی دکتر هم صحبت کردم حرفی نداشت اسم هم نوشتم.ولی امروز با ی ماما صحبت کردم گفت از من میشنوی طبیعی انجام بده .و هیچجا قبول نمیکنه ببندن و نامه از چن جا میخاد.و اصرار داشت بیام برای طبیعی.حتی سر پسرم هزینه گرفت ولی الان ازش پرسیدم گفت بیمارستان ما هزینه نمیگیره و تمام خدمات رایگانه...اصلا حرفاش شوکه شدم حتی قبول نکرد ک قبلا هزینه میگرفته.و مثل کسی ک حرفاش شنودباشه صحبت میکرد.ولی من هیچ راه جلوگیری ندارم قصدم اینه لوله هام ببندم،اینم بگم شوهرم خودش انجام نمیده ولی از من میخاد ن دیگه توان بچه دارم ن حوصلش.میشه کسی انجام داده باشه زاهنمایی کنه؟
من طبیعی بودم اخری انسولینی بودم ۳۸هفته بزور زایمان کردم چون بدنم امادگی زایمان طبیعی نداشت خیلی اذیت میشدم.اینم باز دیابت بارداری و دارو و چیزهای دیگه طبیعی حتما مثل قبلی باید زایمانم زودتر بشه من سختم میشه.چون بدنم امادگی زایمان طبیعی ندارع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 28سالگی همزمان بابچه سوم سزارین بودم لوله هام بستم الان 6سال راحت شدم بدون استری
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
من 28سالگی همزمان بابچه سوم سزارین بودم لوله هام بستم الان 6سال راحت شدم بدون استری
چطور قبول کردن ک ببندن؟البته دکترم گفت جریمه میگیره میبنده.ولی بعضی جاها قبول نمی کنن.علابمی نداشتی ،هورمونت بهم نریخت مشکل خاصی پیش نیومد.تروخدا واجبه راهنماییم کنید
من چشمم ترسوندن دکتذ گفت خونریزی میکنی هورمونن بهم میریزه.من کلا تو طول زندگیم یا پریود نمیشدم یا خیلی کم درحد لکه بیتی داشتم.نگرانم بعد بستن لوله مشکلی برام پیش نیاد؟
من چشمم ترسوندن دکتذ گفت خونریزی میکنی هورمونن بهم میریزه.من کلا تو طول زندگیم یا پریود نمیشدم یا خی ...
عزیزم من بچه هام پشت سرهم بودن تو غربت بودم انگار خدا خیلی منو دوست داشت و سر راهم ادمهای خوب قرار میداد خانم تو بهداشت مثل مادرم بود من سیستانی ایشون لر مسجد سلیمان اما مثل مادر تمام کارهام انجام داد همیشه هم دعوا میکرد چرا بچه اوردی اینقدر خودش سنش بالا یکی داشتم ونامه به راحتی برام جور کرد اومدم گرگان بیمارستان با کلی داد بیداد همزمان باسزارین بستم چون سنم کم بود اذیتم کردن ولی راحت شدم الان 6ساله یکسال اول اذیت شدم پریودهام کم بود یا بعض اوقات شدید بعدش خوب شدم ارزشش داشت رابطه بدون استرس دارم
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
عزیزم من بچه هام پشت سرهم بودن تو غربت بودم انگار خدا خیلی منو دوست داشت و سر راهم ادمهای خوب قرار م ...
ممنون عزیزم.علایم دیگه دردی پریودی بهم خوردن هورمون یا چیزی نداشتی ک پشیمون بشی؟منم رابطه بدون استرس میخام.منم دوتاش پشت سر هم با س سال قاصله سنم ۳۹سالمه الانم باردارم چهارمیه .خستم ب زندگیم ب شوهر ب هیچی نمیرسم.دکتر فبول کرد هزینه جدا بگیره ببنده ولی میترسم عوارضش زیاد باشه
من یه زمانی بچه دومم ناخواسته باردار بودم ،رفته بودم سونو ،اونجا یه خانوم روستایی دیدم از لحاظ تیپ و قیافه کلا خیلی ساده بود ،البته خودمم بچه روستام با افتخار ..دیدمناراحته گفتم چی شده گفت لوله هام بسته م الان اومدم باردارم ..آخه چطور 😐سنشم آخه زیاد بود طفلی انگار خجالتم میکشید