2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس اینجا نیست که گربشو عقیم کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 45 پست
مرغ رو بهش بریزم داخل سرنج بدم؟ ولی دامپزشکه که گفت اینجوری زوری بهش چیزی نده مالت ندارم شهرمون کوچی ...

نه‌نه. اشتباه تایپی بود ویرایش کردم. آب مرغ بده نه خود مرغ. 

دامپزشک ما ولی گفته بود اگه تا ۲۴ ساعت چیزی نخورد بهش با سرنگ غذا و آب بدین، خصوصا آب. اولشم کم‌کم بده که بالا نیاره.

الیزابت هم دکتر ما گفت ببندین و تا یکی دو روز داشت. البته گربه من پسره ممکنه زخماشون فرق کنه و واسه ماده لیس زدن عیب نداشته باشه.

برای حسرت یه زندگی معمولی...
نه‌نه. اشتباه تایپی بود ویرایش کردم. آب مرغ بده نه خود مرغ. دامپزشک ما ولی گفته بود اگه تا ۲۴ ساعت چ ...

عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم

بعد دوروز الیزابت رو باز کردی؟ 

مشکلی براش پیش نیودمد

بخیه خورده بود؟

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید هی سوال میپرسمبعد دوروز الیزابت رو باز کردی؟ مشکلی براش پیش نیودمدبخیه خورده بود؟

خواهش می‌کنم🌹

بعد از دو روز عکس زخماشو فرستادم برا دکتر، گفت خوبه، باز کن و اگه دیدی زیاد لیس نمی‌زنه دیگه نمی‌خواد ببندی. منم دیگه نبستم. فقط حواسم بهش بود که زیاد لیس نزنه خودشو.

آره دیگه، بخیه خورده بود بچه‌م💔

خواهش می‌کنم🌹بعد از دو روز عکس زخماشو فرستادم برا دکتر، گفت خوبه، باز کن و اگه دیدی زیاد لیس نمی‌زن ...

بخیه جذبی بود؟

بعد عقیم کردن روز بعدش سرم نرفتی بزنی 

دارو و انتی بیوتیک چی بهش میدادی 

چی میدادی

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

بخیه جذبی بود؟بعد عقیم کردن روز بعدش سرم نرفتی بزنی دارو و انتی بیوتیک چی بهش میدادی چی میدادی

آره‌ جذبی بود، چون دیگه دکتر نرفتیم خودش خوب شد.

دارو تا جایی که یادمه چیزی نمی‌دادم. دکتر هر چی لازم داشت رو خودش بهش داد. البته مطمئن نیستم اینو، دو سه سال گذشته شاید درست یادم نباشه.

آره‌ جذبی بود، چون دیگه دکتر نرفتیم خودش خوب شد.دارو تا جایی که یادمه چیزی نمی‌دادم. دکتر هر چی لازم ...

به منم دکتری چیزی نداد گفت اگه لازم بود سفالکسین بهش بده 

اما دوستم گفت وقتی گربش عقیم کرده چند روز هی رفته بهش سرم زده من خیلی استرس گرفتم 😭😭😭

پس بی اشتهاییش  عادیه عزیزم ؟؟؟؟؟؟؟ امروز یک روز از عملش گذشته دیروز این موقع ها عملش تمام شد

به منم دکتری چیزی نداد گفت اگه لازم بود سفالکسین بهش بده اما دوستم گفت وقتی گربش عقیم کرده چند روز ه ...

خب پس همه چیز خوبه، اصلا نگران نباش.

خیالت راحت، قطعا عادیه. اگه اجازه می‌ده و پرخاش نمی‌کنه هر از گاهی نوازشش کن کم‌کم آشتی می‌کنه دوباره.

جیش هم که کرده، قطعا یواش یواش برمی‌گرده به زندگی عادی و آب و غذا می‌خوره.

خب پس همه چیز خوبه، اصلا نگران نباش.خیالت راحت، قطعا عادیه. اگه اجازه می‌ده و پرخاش نمی‌کنه هر از گا ...

خیلیی دعام کن لطفا که گربم چیزیش نشه😭🙏🏻

سرم تقویتیه. هر روز که آنتی بیوتیک نمی‌زنن. دوستت احتمالا خیلی حساس بوده، تا چند روز سرم تقویتی زده که بچه زودتر سرحال بشه.

که البته به نظر من واقعا لازم نیست و اون استرسی که بچه واسه هربار دامپزشکی رفتن می‌کشه ضررش خیلی بیشتره از فایده اون سرم تقویتی.

سرم تقویتیه. هر روز که آنتی بیوتیک نمی‌زنن. دوستت احتمالا خیلی حساس بوده، تا چند روز سرم تقویتی زده ...

به منم گفت برو سرم بزن ولی نرفتم خیلی نگران بودم که اگه سرم نزنم مشکلی پیش بیاد

به منم گفت برو سرم بزن ولی نرفتم خیلی نگران بودم که اگه سرم نزنم مشکلی پیش بیاد

نه نگران نباش، منم نزدم سرم.

همین که به غذا خوردن بیفته یعنی حالش خوب شده. بچه الکی سوراخ سوراخ می‌شه گناه داره.

یجوری حرف میزنین بچم بچم میکنی انگار انسانه و بچته،انقدر ادعاتون میشه اذیت نمیکردین گربه بد بخت رو،همین امثال شماهاست که سگ و گربه رو جای بچه گذاشتن و بقیه رو تشویق به بچه نیاوردن میکنن یکی بگه بارداره صدتا حرف بارش میکنین،واقعا که ذهنتون عقب‌ مونده هست و فقط ادعای روشن فکری دارین

یجوری حرف میزنین بچم بچم میکنی انگار انسانه و بچته،انقدر ادعاتون میشه اذیت نمیکردین گربه بد بخت رو،ه ...

نه که الان ذهنیت شما خیلی جلوعه😂