2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس اینجا نیست که گربشو عقیم کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 45 پست
از یک ماهگی من بزرگش کردم و بیرون نرفته اون بره بیرون زنده نمیمونه عزیزم چون درکی از خطر نداره

از همون یک ماهگی اشتباه کردین از طبیعت خودش دورش کردین رها خانم 

حیوانات زندگی در طبیعت می‌خوان نه خونه های ما 

جانم فدای ایران

نه اصلا ولی تا شب صبر کن تشویقش کن جلوش اب بزار

غذا هم نمیخوره😭

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران کنندست تا چند روز طبیعیه اشتهاش کم بشه ولی اب باید ه اثرات بیهوشیه ببرش سرم بزنند فردا اگر چی ...

ببین همه چیش عادیه هوشیاره 

جیش هم کرده که اثر داروها بره

ولی اب و غذا نمیخوره

😭

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

من تجربه‌شو دارم، نگران نباش طبیعیه. قهر کرده باهات.فقط آب با قطره چکون بهش بده اگه نمی‌خوره. یا یه ...

تو رو خدا راهنماییم کن دارم از نگرانی دق میکنم

پس اگه الان چیزی نخوره اشکال نداره؟؟؟ 

مرغ پوره کردم ظهری هی از قصد ریختم رو دستاش تا چون دستاشو لیس میزنه مزه مرغ بره زیر دهنش

اما غذا و اب نمیخوره 

هوشیاریش خوبه نسبت به صدا واکنش میده راه میره

تازه ادرار هم کرده 

به نظرت چیکار کنم

شما بعد عقیم کردن گربه هات چیکار کردی 

عادیهتا ی هفته گیجه و درد داره.آب مرغ بهش بده.مرغ پوره کن

تو رو خدا راهنماییم کن دارم از نگرانی دق میکنم

پس اگه الان چیزی نخوره اشکال نداره؟؟؟ 

مرغ پوره کردم ظهری هی از قصد ریختم رو دستاش تا چون دستاشو لیس میزنه مزه مرغ بره زیر دهنش

اما غذا و اب نمیخوره 

هوشیاریش خوبه نسبت به صدا واکنش میده راه میره

تازه ادرار هم کرده 

به نظرت چیکار کنم

شما بعد عقیم کردن گربه هات چیکار کردی 

تو رو خدا راهنماییم کن دارم از نگرانی دق میکنمپس اگه الان چیزی نخوره اشکال نداره؟؟؟ مرغ پوره کردم ظه ...

درکت می‌کنم عزیزم، منم خیلی نگران بودم اما واقعا جای نگرانی نیست.

اگر می‌خوای زودتر جون بگیره مرغ رو بدون روغن و ادویه بپز، با سرنگ ذره ذره از آب مرغ بهش بده که هم آب به بدنش برسه هم غذا. 

مالت هم خوبه، خوش خوراکه. روزی دو بار یه کوچولو مالت بمال روی دو تا پنجه‌هاش بذار لیس بزنه. چون خوش خوراکه اشتهاش باز می‌شه کم‌کم. زیاد ندی‌ها، یبوست می‌گیره از زیادش.

برای حسرت یه زندگی معمولی...
درکت می‌کنم عزیزم، منم خیلی نگران بودم اما واقعا جای نگرانی نیست.اگر می‌خوای زودتر جون بگیره مرغ رو ...

مرغ رو بهش بریزم داخل سرنج بدم؟ ولی دامپزشکه که گفت اینجوری زوری بهش چیزی نده 

مالت ندارم شهرمون کوچیکه اصلا دامپزشکی نیست برای عملم رفتم یه شهر دیگه😭😭

بهش اب با قطره چکون بدم؟ 

بخیه هاشم جذبیه

گردنبند الیزابت نخریدم دامپزشکه گفت لیس زدن زخم اشکالندترت

قهره باهاتب هر ترفندی میتونی راضیش کن غذا بخوره.بچه منم قهره بود هیچی نمیخورد

الهی بمیرم براش به نظرت امشب به زور یکم غذا بدم بهش

بالا نمیاره یعنی

راستی از گردنبند الیزابت استفاده کردی شما

من ندارم

احتمالا قهره باهات

به زور بهش غذا بدم یا نه بالا میاره

شما روی زخمش رو بستید که لیس نزنه؟