2777
2789
عنوان

میخام به جای سرویس طلای عروسیم سرویس بدل بگیرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که باید انتظار داشته باشندخود شما مردا پول پرستین بعد فقط انتظار دارید دخترا با نداری و بدبخت ...

عجب 

ولی بیایم قبول کنیم از زمانی که پول شد معیار انتخاب همسرم زندگی ها اون زندگی های قدیمی نشد و نخواهد شد

درسته ما مردا خیلی پول پرستیم ولی اینو مطمئنم مردی که پولدار باشه هیچ وقت سراغ زن گرفتن نمیره دیدم و شنیدم که میگم

من ۱۲ ساله متاهلم منم قانع بودم دیدم نخیر اشتباهه از اول باید سفت وسخت میگرفتم

پایدار باشه

ولی اصلا خوب نیست که نسبت به اخلاق همسرتون و مرد های اطرافتون استارتر رو راهنمایی میکنید همه مثل هم نیستن

پایدار باشهولی اصلا خوب نیست که نسبت به اخلاق همسرتون و مرد های اطرافتون استارتر رو راهنمایی میکنید ...

چون مردی گارد میگیری وگرنه خودتم میدونی مردها برای زنی که زیاد برای خودش خرج میکنه احترام زیادی قائل اند ...

من ۱۲ ساله متاهلم منم قانع بودم دیدم نخیر اشتباهه از اول باید سفت وسخت میگرفتم

من ۱۳ساله متاهلم و میگم که اگر مردت داره اره ولی اگر نداره بی معرفتی و ازش کندن فقط باعث میشه وقتی بهش نیازداری قالت بزاره

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

چون مردی گارد میگیری وگرنه خودتم میدونی مردها برای زنی که زیاد برای خودش خرج میکنه احترام زیادی قائل ...

اتفاقاراست میگه ازدواج نکردن خیلی پسرها دلیلش همین پر توقعی برخی دختراست 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

چون مردی گارد میگیری وگرنه خودتم میدونی مردها برای زنی که زیاد برای خودش خرج میکنه احترام زیادی قائل ...

خیر اصلا موافق نیستم و تکذیب میکنم

من خودم به شخصه دنیامو پای زنی میریزم که زندگی بکنه و نه اینکه همش دنبال قر و فر باشه دقیقا مثل همسرم  دقت کن گفتم من!!!