2777
2789

سلام بانو اگر هنری داری ک فکر میکنی این دستور پخت هیجا پیدا نمیشه و فقط مختص خودته و همه ازش تعریف مردن  با ما ب اشتراک بزار و نظرات دوستان  و هم ببین تا همه استفاده کنیم 

😂😂هعی کاش میشد بگم 

من غذاهای متفاوتی درست میکنم ولی اینکه مثلا یه مزه خاص داشته باشن نه معمولین همشون تنوع بالا مزه معمولی خیلی دوس دارم و وقت میزارم که چیز خوشمزه درست کنم ولی دیگه به این نتیجه رسیدم دستمام مزه به غذا نمیده انچنان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مختص خودم نیست ولی بهترین روش گرفتن زهم مرغ، خوابوندن توی آب نمک برای چند ساعته.

منم یه خانمی دیدم میگفت زرد چوبه نمیزنه شاید کاری کم بزنه ولی ببشتر با زعفرون دارچین و سیر مرغ رو میپزه میگفت بو میگیره با زردچوبه 

منم یه خانمی دیدم میگفت زرد چوبه نمیزنه شاید کاری کم بزنه ولی ببشتر با زعفرون دارچین و سیر مرغ رو می ...

اره منم جدیدا ب این نتیجه رسیدم ک اشتباه ما ایرانیا اینه ب هرچیزی باید زردچوبه بزنیم 

بهترین روش پخت برنج ایرانی

برنجو بشورید، بدون چنگ زدن. تا آب سفیدش بره. 

چند ساعت توی آب نمک باشه( نمک زیاد باشه تقریبا)

بعد آب نمکو خالی کنید و یه آب دیگه بکشید، ۱ونیم برابر خود برنج آب سرد بریزید( برای هر یک پیمانه برنج، یک ونیم پیمانه آب)، نمک اندازه کنید به ازای هر پیمانه ۱ قاشق غذاخوری روغن‌بریزید و بذارید آب برنج کشیده بشه، وقتی آبش تموم شد از اطراف برنجو جمع کنید وسطشم چند تا سوراخ کنید و دمکنی بذارید با شعله ی کم دم‌بکشه. 

منم یه خانمی دیدم میگفت زرد چوبه نمیزنه شاید کاری کم بزنه ولی ببشتر با زعفرون دارچین و سیر مرغ رو می ...

منم ب این نتیجه رسیدم با زردچوبه مرغ بو میگیره

فراموشی کیمیاست

منم درست میکنم ولی نمیدونم از شما چیه من مرغ و با ادویه اب پز میکنم ریش ریش میکنم با تخم مرغو ی قاشق ارد میچینم زیر شوید پلو ینی از بوش مزش طمعش نگم براتون

اره منم جدیدا ب این نتیجه رسیدم ک اشتباه ما ایرانیا اینه ب هرچیزی باید زردچوبه بزنیم

من که زردچوبه دوس دارم😂البته ما زرد چوبمون خیلی چیزا قاطیش میکنیم بابونه و یه سری جیزای کوهی و زیره هارو زیادی زرد نیس فک کنم واسه اینه که زباد متوجه بوی زرد چوبه نیستم