2777
2789

وای من عکس بی تی اس گذاشتم

دیلان وانگ گذاشتم

وانگ ییبو و وو سوک......

من رو چی میگین😅

البته الان برداشتم کردمش عکس انیمه😐😭😂🤣

( مسخره ام نکنین تو رو به خدا من فقط جو گرفته بودم اینا رو گذاشتم وگرنه کراش ندارم)

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

سن تینیجری میطلبه اژ این کارا

بزرگ میشی میخندی به این روزا

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی هرچی دوست داره بذاره به بقیه چه مربوط که مسخره میکنن ،فقط بلدن شعار بدن تو کار دیگران دخالت نکنید اگر نه تو عمل هیچکس هیچی بارش نیست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خواهر منم عاشق همین بی تی اس هستش کل زندگیشن انگاری برچسب بی تی اس قاب عکسشون بک‌گراند فیلمهاشونو کانالاشونو همه چیشونو داره

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

وای خیلی بد نیست عکس اونا رو گذاشته بودم😂😅

من اینقدر سم بودم عکس ماکان بند بود بک گراندم😂الان همسرم همیشه مسخرم میکنه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
هرکی هرچی دوست داره بذاره به بقیه چه مربوط که مسخره میکنن ،فقط بلدن شعار بدن تو کار دیگران دخالت نکن ...

دوستم یکبار بهم گفت چرا عکس بی تی اس گذاشتی گفتم فضولیش به شما نیومده بهش برخورد😐

دوستم یکبار بهم گفت چرا عکس بی تی اس گذاشتی گفتم فضولیش به شما نیومده بهش برخورد😐

اخیششششش آی من قربون دهنت برم کاش منم جسارتشو داشتم همینجوری میریدم به آدمای فوضول

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
خواهر منم عاشق همین بی تی اس هستش کل زندگیشن انگاری برچسب بی تی اس قاب عکسشون بک‌گراند فیلمهاشونو کا ...

بی تی اس فقط جونگ کوک و تهیونگ عشقن چون جوون ترن

نامجون بدک نیست

اخیششششش آی من قربون دهنت برم کاش منم جسارتشو داشتم همینجوری میریدم به آدمای فوضول

آدم های فضول نه کلا اونایی که اهل کرم ریختن هستن رو من سر جاشون می شونم چون رو مخن

بی تی اس فقط جونگ کوک و تهیونگ عشقن چون جوون ترننامجون بدک نیست

باورت میشه من فقط میدونم ۷نفرن اسماشونم قاطی میکنم ولی خواهرم تا ساعت تولدشون میدونه فک کنم البته فکر کنم بخاطر سنشه

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰