2777
2789
عنوان

برم پیش پیشگو 🤔

74 بازدید | 11 پست

اونهای که پیشگو اینده میکنن 😑 🤔

یه اقوام رفته و منم دلم میخواد امتحان کنم 😑😂

ولی میترسم بدی برام بیاره

میترسم چیز بدی بهم بگه 😑

کسی رفته تا حالا ؟؟

چطور بوده؟

الکیه همش پولاتو حروم نکن

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

من رفتم بشدت پشیمونم توبع کردم

این کارا تاوان داره هیچ وقت انجام نده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین چند روز پیش تو سایت دیدم یکی رفته بود و به خیال خودش هیچ نحسی نمیاره آقایون جن تشریف آوردن تو ز ...

شوخی می‌کنی 😐 😂 

دختر دایی من رفته نه یه وقت به من سرایت کنه😂🤣😐😐

آینده رو هیچکس نمیتونه بگه. یکم ازگذشتت میگه و حال الانت ک خودت میدونی چی به چیه.

اره همین بود 

راجب یه مشکلش گفت که تا حالا کسی خبر نداشته بود جز خانوادش 

شوخی می‌کنی 😐 😂 دختر دایی من رفته نه یه وقت به من سرایت کنه😂🤣😐😐

نرو به هیچ وجه نحسی شدید میاد تو زندگیت همش انرژی منفی و گره تو کارات میاد اینده رو بهتره ندونی چون دیگه برات جذابیت نداره به زندگیت ادامه بده 

نرو به هیچ وجه نحسی شدید میاد تو زندگیت همش انرژی منفی و گره تو کارات میاد اینده رو بهتره ندونی چون ...

میفهمی کجاش منو ترغیب کرد

اونجا که راجب یه مشکلش گفت 

میگم نه یه وقت بدیش تو خونه ما هم سرایت کنه 

یعنی نه یه وقت من کاری نکردم منم درگیر بشم 😑

میفهمی کجاش منو ترغیب کرداونجا که راجب یه مشکلش گفت میگم نه یه وقت بدیش تو خونه ما هم سرایت کنه یعنی ...

نه تو درگیر نمیشی تا زمانی خودت مراجعه نکنی ولی بهت تاکید میکنم هرگز وسوسه نشو بری پیشش وگرنه خودت سند بدبختیات رو امضا میکنی