2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شاغل بشور و بپز داره

نظافت منزل داره

رسیدگی به درس بچه داره

و ....

برای مادر شاغل هم کسی از آسمون نازل نمیشه که کاراشو بکنه

اگر کمکی هم باشه 

خیلی از خانمای خانه دار هم دیدم کمکی دادن

کارگر نظافتچی میارن

یا مادرشون و همسرشون کمک میکنه بهشون با اینکه خانه دار خم هستن و تایم آزاد بیشتری دارن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
بیکار نیستنولی شاغل هم نیستنخانه دار و مادر تمام وقت هستن

بخدا آنقدر درحال فعالیتم هر چی برنامه میریزم جدیدا به ورزشم نمیرسم 

مخصوصا اگر یکم وسواس هم باشی و بچه کوچک داشته باشی هی بخوای خونه برق بزنه مثل من

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خانه دارها پرنسس های جامعه هستن

خآنه داری برای من خیلی خیلی لذت بخشه و عاشق تمیزی و آشپزی ام ولی کارهای بچه ها خیلی بهم فشار میاره واقعا...باید گاهی کارگر بگیری

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اسی من به شخصه به کسی که بچه داره و خانه دار هست دید خوبی دارم و الان نمیخوام موضعی بگیرم

اما 

همونطور که گفتی همچین ادمی بیکار نیست، اما شاغل هم نیست، بر اساس آمار و سرشماری هم ما چندتا بخش داریم 

شاغل 

خانه دار 

سرباز یا دانشجو و دانش آموز 

بیکار 

شما توو تعریف خانه دار هستی، این دید باید عوض بشه که طرف یا شاغل ه یا بیکار  چون ما چندین دسته فعالیت داریم و شما توو گروه خانه دار هستی که بسیاااار هم محترم هست چون حتی اگر بچه نداشتی، تصمیم خودت این بوده که خانه دار باشی 

من هر دوتاشو تجربه کردم هم شاغلی هم خانه داری

والا کار بیرون فقط اینکه سر تایم خاص باید اونجا میبودم و گاهی نمیشد مهمانی و عروسی برم سخت بود

ولی کار خونه تمومی نداره بخدا از بیرون هم سختتره غذا ظرف جارو گردگیری کارای متفرقه بچه که خودش کار ده تا ادم بزرگ رو میکنه پوشک شیر لباس بزرگتر بشه بغل گریه تاتی کردن روروئک جیغ رفلکس شب بیداری و دوباره صبح میشه روز از نو روزی از نو…

من سالها نذاشتم بچه دار بشم و کار کردم خیلی راحت بودم تازه محیط کار بیرون خیلی شادتره میگی میخندی دلت نمیگیره ولی خونه داری خیلی سخته 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من زمانی شاغل بودم بعد خونه دار شدم هر دو هم سخت بود مزایا و معایب هم داشت فقط نمی دونم چه قضیه ایه ...

خیلی واضحه چرا دارم میگم شاغل ها کارشون سخت تره، چون همون کارهایی که خانه دارها دا ن انجام میدن و انجام میدن به اضافه مشیولیت های دیگه خیلی واضحه دلیلش!!! 

اسنکه انتخاب کسی باشه دلیل بر اسونیش نیست! بعدم بنظرم یکی انتخاب میکنه بره سر کار سختی سر مار رفتن و بکشه یکی سختی ه بی پولی براش راحت تره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

به هر حال مستقیم پول درنمیاره و برای همین میگن بیکار، البته منم این حرف رو قبول ندارم

البته بازم نه در مورد همه، همینجا توی نی نی سایت خیلی از خانما شوهر میکنن که کار نکنن! آنچنان هم کدبانو و اینا نیستن و دائم اینجان!

خانه دارها پرنسس های جامعه هستن

لزوما خانه دارها پرنسس نیستن، شاغل ها هم فلان و بهمان ویژگی خوب رو ندارن 

هر آدمی تصمیم گرفته ی فعالیتی توو زندگی داشته باشه 

حتی دختر شایسته جهان رو هم که میخوان انتخاب کنن ملاک های مختلفی داره و به یک معیار تکیه نمیکنن، به نظرم پرنسس اونی هست که بابت داشتم ی دیسیپلین خوب در آینده امروز ی فعالیتی میکنه، چه خانه داری، چه دانشجویی و چه شغلی که به معنای واقعی شاغل باشه 

من هر دوتاشو تجربه کردم هم شاغلی هم خانه داریوالا کار بیرون فقط اینکه سر تایم خاص باید اونجا میبودم ...

منم شاغل بودم قبل بچه داری ولی واقعا یه نظمی داره که میفهممی داری چیکار میکنی با بچه ای که یهو بهانه بیرون میگیره چطور برنامه بریزیم😄

لزوما خانه دارها پرنسس نیستن، شاغل ها هم فلان و بهمان ویژگی خوب رو ندارن هر آدمی تصمیم گرفته ی فعالی ...

والا خانه دار هم که باشی باید سعی کنی بهترین باشی نه مثل بعضی خانمها از صبح تا شب خونه ان  باز شلخته و درب و داغون ...بی فعالیت و بدن پر چربی