2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 147 پست
اسی من به شخصه به کسی که بچه داره و خانه دار هست دید خوبی دارم و الان نمیخوام موضعی بگیرماما همونطور ...

من بچه ندارم ،

اینو کلی گفتم ولی اره من هم خانه دارم ، هم چند تا دونه شاگرد خصوصی دارم که میان خونه بهشون درس میدم هم یه کلاسی میرم که مدرک بگیرم ، و هم باشگاه میرم .

اما تو جامعه منو به چشم یه ادم تنبل میبینن چون پروانه کسب یا فیش حقوقی ندارم و بدون اینکه راجب زندگیه من بدونن بهم میگن بیکار

منم شاغل بودم قبل بچه داری ولی خودم وقتی تصمیم به بچه داری گرفتم شغلمو گذاشتم کنار تا مادر بهتری با ...

کلا کسی که انتخاب می‌کنه یعنی اوضاعش بهتره

انتخاب یعنی مهارت اشتغال داره از روی ناتوانی خونه نمونده

این آدم کیفیت خانه داری اش هم فرق داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی واضحه چرا دارم میگم شاغل ها کارشون سخت تره، چون همون کارهایی که خانه دارها دا ن انجام میدن و ان ...

خب دیگه هرکی سختی خودشو بکشه پیامدهاشم تحمل کنه لزومی نداره به رخ هم بکشیم . مثل قضیه مجردی و تاهل.یا بچه اوردن یا نیاوردن

کلا کسی که انتخاب می‌کنه یعنی اوضاعش بهترهانتخاب یعنی مهارت اشتغال داره از روی ناتوانی خونه نموندهای ...

درود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من بچه ندارم ،اینو کلی گفتم ولی اره من هم خانه دارم ، هم چند تا دونه شاگرد خصوصی دارم که میان خونه ب ...

کی میگه بیکار؟ ی مشت آدمی که درکی از شرایط شما ندارن، گس اهمیتی نداره 

کسی این حرف رو میزنه که چشم بسته میخواد ایراد بگیره، پس باز هم مهم نیست 

کسی میگه که برنامه آینده شما رو نمیدونه، پس باز هم مهم نیست 

حس خوب به خودت بده، دنبال رشد خودت باش 

من توو سی و خورده سالگی رفتم سر کار، انقدر این رو شنیدم که بیکاری، درس خوندی کار نداری و.. ولی خب اونا که نمیدونستم برنامه آینده من چیه 

الان هم خیلی حرف ها میشنوم ولی برام مهم نیست چون آدمی اون حرف ها رو میزنه که الگوی من نیست 

دقیقا خونه داری و تربیت بچه اصله و خیلی سخت هم هست

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

لزوما خانه دارها پرنسس نیستن، شاغل ها هم فلان و بهمان ویژگی خوب رو ندارن هر آدمی تصمیم گرفته ی فعالی ...

چقدر جالب که صفت پرنسس براتون موضوعیت داره

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اونا رو که نمیشه مثال زد، داریم در مورد خانه دار نرمال صحبت میکنیم که در طول روز فعالیتش زیاده و خب ...

من اصلا شوهرم نمیذاره من کار کنم اینکه  زبان تدریس میکردم و تو کارگاه خیاطی و کارگاه چاپم کار میکردم مال دوران مجردیم بود .

شوهرم خودش کارش ازاده و میگه بدم میاد خودم کارفرمای چند نفرم بعد زنم بره زیر دست یه کارفرمای دیگه کار کنه .

اون منو تشویق کرد شاگرد خصوصی بگیرم و بهم گفت برم مدارک لازم رو بگیرم تا واسم شغل ازاد بزنه و پیش کسی کار نکنم و مجبورم کرد حتما باشگاه و تفریح برم .  منم فعلا بیکار وخانه دارم و باشگاه میرم و به چند نفر خصوصی درس میدم و فنی حرفه ای میرم تا مدرک بگیرم  ، این وسط هر کاری هم متناسب با مهارتام بهم میخوره قبول میکنم .

ولی یه عده از اشناهام خیلی بهشون فشار اومده و برای تخریب کردنم به من مفت خور میگن

کی میگه بیکار؟ ی مشت آدمی که درکی از شرایط شما ندارن، گس اهمیتی نداره کسی این حرف رو میزنه که چشم بس ...

اره دقیقا راست میگی .

من خودمم شخصیتم یه سری مشکلات داره چون خیلیی حساسم ، هر کس که سعی میکنه تخریبم کنه واقعا موفق میشه چون واقعا روحیمو زود میبازم ولی از طرفی میبینم همه ی همسن و سالام و همکلاسیای دانشگاهم  الان شرایطشون مشابه منه .

من اصلا شوهرم نمیذاره من کار کنم اینکه زبان تدریس میکردم و تو کارگاه خیاطی و کارگاه چاپم کار میکردم ...

از حسود چی بر میاد جز فحاشی و نفرین

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬