2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 147 پست
همینکه یه عده سخت در تلاشن متقاعد کنن خانه داری شغل هست یعنی خودشون هنوز با این مسئله تو ذهنشون کنار ...

عزیزم خیلی از مشاغلی ک الان مردم به عنوان شغل قبولش کردن در زمان های گذشته کسی به عنوان شغل قبولش نداشته اما کم کم با قبول خود مردم اون شغل فراگیر شده الان خیلیا اصلا بلاگری و به عنوان شغل قبول ندارن اما در اینده همه دنبال این راه خواهند رفت و همین مسخره بازیارو میارن جزو گروه مشاغل الانم خانم های خانه دار تلاش میکنن تا در اینده و نسل های اینده این خانه داری و یه کار بیهوده ندونن و بیارنش جزو مشاغل یعنی تلاش الان واسه نسل های اینده اس..

خب چه جوری اشتغال پیدا کنیم ؟ من هر کاری کردم شغل حساب نشده .یه مدت اموزشگاه زبان درس دادم ، با درام ...

اطرافیان شکر مفت زیاد میخورن

شما کار پاره وقت داشته آید یعنی کلی به شغل تمام وقت نزدیک تر هستید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه الان همه مشاغل بیمه هستن؟؟؟کسی ک مثلا بوتیک میزنه فروشنده اشو بیمه میکنه؟؟؟پس چون فروشنده بیمه ن ...

طبق قانون کار باید بیمه کنه

این آدم شاغل هست و کارفرماش داره خلاف میکنه

برام جالبه اقایون اکثرا میگن خانم ها همین تو خونه کار میکنن کافیه اونا هم تو خونه زحمت میکشن و شاغلن ...

همینکه شما میگی زیر دست کارفرما دیدگاه اشتباه شما رو می رسونه 

وقتی به خانم های خانه دار میگن وای چرا نمیری سرکار چرا همه اش تو خونه موندی و کاری نمیکنی یعنی خانه ...

اگر شما در درون این حس رو داری من حرفی ندارم

ولی اگر به دانشجو پزشکی هم بگن وای چرا بیخود درس می‌خونی بازار پزشکی اشباع شده، یعنی داره کار بیهوده ای میکنه؟

اطرافیان شکر مفت زیاد میخورنشما کار پاره وقت داشته آید یعنی کلی به شغل تمام وقت نزدیک تر هستید

اره  اگه ادم بتونه نسبت به حرفای دیگران بی تفاوت باشه خیلی خوب میشه .

ولی مشکل اینه من خودمم ناراحتم که هنوز به اون اوضاع شغلی که میخوام نرسیدم و وقتی دیگرانم میگن استرسم زیاد میشه ولی واسه کارمم به زمان نیاز دارم تا مدارک لازمشو بگیرم

همینکه یه عده سخت در تلاشن متقاعد کنن خانه داری شغل هست یعنی خودشون هنوز با این مسئله تو ذهنشون کنار ...

درک نمیکنم مگه خانه دار بده که اصرار دارن بگن شاغل هستند

از طرفی میگن شاغل ها زیر دست کارفرما هستن

عزیزم خیلی از مشاغلی ک الان مردم به عنوان شغل قبولش کردن در زمان های گذشته کسی به عنوان شغل قبولش ند ...

عزیز هر چیزی تعریف مشخصی داره

کسی که حرفه و شغلی داره یعنی مهارت پول ساختن داره! بلاگری که صرفا جهت سرگرمی بلاگری میکنه بهش نمیگن شاغل، اگه از بلگریش کسب درامد کنه اونوقت شاغل هست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بیشعورن که میگن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اگر شما در درون این حس رو داری من حرفی ندارمولی اگر به دانشجو پزشکی هم بگن وای چرا بیخود درس می‌خونی ...

من واسه خودم نمیگم چون من خودم درامد کافی واسه خودم دارم و خودمو فرد مفیدی میدونم

ولی واقعا ناراحت میشم ک اونایی ک سرکار میرن اونم با حقوق خیلی ناچیز و ساعت کاری زیاد بدون مزایا به خانم های خانه دار از بالا نگاه میکنن و خودشونو بالاتر میبینن در صورتی ک از خود اون افراد داره بیگاری کشیده میشه...