2777
2789

یه خانمی که متاهله ، بچه کوچیک داره ، اون بچه حداقل شیش هفت ساعت از روز وقتشو میگیره بلکه بیشتر ، و از اون طرف اشپذی نظافت منزل  خودش سه چهار ساعت دیگه ازش میگیره .

یعنی یه کاره دوازده ساعته بلکه بیشتر .

اگه از نظر شما اون بیکاره ، از نظر واقعیت اون خیلی هم فعاله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهههه درسته. هر کی اینو بگه یه احمقه فقط.

من هم شاغل بودم هم خانه دار. بخدا خانه داری وقت گیرتره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بیکار نیستنولی شاغل هم نیستنخانه دار و مادر تمام وقت هستن

چون درمقابل کاری که میکنن درامدی ندارن شاغل نیستن!!؟؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیکار نیستنولی شاغل هم نیستنخانه دار و مادر تمام وقت هستن

شاغل یعنی گرفتن دستمزد در برابر کاری ک انجام میدی

اقایون هم اگه ماهانه دستمزد بدن بابت کاری ک خانوماشون تو خونه تمام وقت انجام میدن دیگه این خانم ها شاغل هم به حساب میان

خانه داری خیلی هم سخته و وقت گیر و حتماااااباید همسر مبلغی ماهانه بده برای زن 

اونایی هم که میگن شغل نیست و بیکارن و علافن اونا بیرون کار میکنن دیگه خونشون تف مالی میکنن بچه هاشونم دست مامان و این ور اونورن فکر میکنن خونه داری اجی مجیه

شاغل یعنی گرفتن دستمزد در برابر کاری ک انجام میدیاقایون هم اگه ماهانه دستمزد بدن بابت کاری ک خانوماش ...

آفرین

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
شاغل یعنی گرفتن دستمزد در برابر کاری ک انجام میدیاقایون هم اگه ماهانه دستمزد بدن بابت کاری ک خانوماش ...

خب میدن دیگه 

اون زمان قدیم بود مردا بدجنس بودن به زنا پول نمیدادن .

الان همه مردا کل حقوقشون دست زنشونه

بله همینطوره باید بدن خستگی از تن اون خانم بره مگه میشه کلی کار کنی خانه داری همسرداری بچه بزرگ کردن تربیتش درساش واقعا باید جبران بشه هرماه