2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 147 پست
گاهی فکر میکنم توهین نکردن واقعا برای بعضی کاربرا سختهبا توهین به اشتغال ، کیفیت خانه داری شما بهتر ...

منم در جواب اونایی گفتم که میگن بیکاری میخوری میخوابی مگه چکار کردی..... دیگه خودشون میدونن کیا هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد قشنگ که تاپیک میزنید کسی به خانمای خانه دار توهین نکنه بعد خودت به شاغلا توهین میکنی

من کجای حرفم توهین به شاغلا بود 😐 

من خودمم شاغلم، طبیعتا نمیام به خودم توهین کنم که

چون اشتغال تعریف دارهحتی خانه دار هم اگه براش ردیف بیمه و کارفرما و شرح شغل تعریف بشه شغل هستچرا به ...

خب بیمه خانه داری هم وجود داره خانم ها از حق بیمه خانه داری استفاده نمیکنن اینم بخاطر اگاه نبودن از حق و حقوقشون...

خب بیمه خانه داری هم وجود داره خانم ها از حق بیمه خانه داری استفاده نمیکنن اینم بخاطر اگاه نبودن از ...

بیمه زنان خانه دار برای حمایت زنان خانه دار هست نه بعنوان ملزومات شغل 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم زمان مجردیم تو یه شرکت رفتم سرکار ماهانه یه حقوقی بهم داد ک مامانم بهم گفت دیگه حق نداری بری از ...

من هر کاری کردم همین بود ، من کارگاه خیاطی کار کردم اصلا پولش نمیرزید

اموزشگاه  زبان درس دادم اصلا پولش نمیرزید 

اموزشگاه نقاشی درس دادم اونم اصلا پولش نمیرزید و کار زیاد و پول کم بود .

کارگاه چاپ کار کردم اونم همین بود .

ازمون استخدامی دادم که استخدام دولت شم ، مصاحبه رفتم و قبول نشدم .

همین ادم خودش سفارش بگیره از مشتری باز یه سودی داره و بهتر از کارفرما داشتنه که تمومه حقتو بخوره

مگه الان همه مشاغل بیمه هستن؟؟؟

کسی ک مثلا بوتیک میزنه فروشنده اشو بیمه میکنه؟؟؟پس چون فروشنده بیمه نیست در نتیجه فروشنده شاغل نیست😆

بازم این بحث مسخره بی سر و ته

والا فقط تو دنیای نی نی سایته که هنوزم نو این عصر کار کردن خانم ها آپشنال ه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من هر کاری کردم همین بود ، من کارگاه خیاطی کار کردم اصلا پولش نمیرزیداموزشگاه زبان درس دادم اصلا پو ...

برام جالبه اقایون اکثرا میگن خانم ها همین تو خونه کار میکنن کافیه اونا هم تو خونه زحمت میکشن و شاغلن اون وقت یه سری از خانم ها خودشون به خودشون میزنن میگن نه حتما باید از خونه بری بیرون بری زیردست کارفرما بعدش بیمه ات کنه تا بهت بگن شاغل😐

همینکه یه عده سخت در تلاشن متقاعد کنن خانه داری شغل هست یعنی خودشون هنوز با این مسئله تو ذهنشون کنار نیومدن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چون اشتغال تعریف دارهحتی خانه دار هم اگه براش ردیف بیمه و کارفرما و شرح شغل تعریف بشه شغل هستچرا به ...

خب چه جوری اشتغال پیدا کنیم ؟ من هر کاری کردم شغل حساب نشده .

یه مدت اموزشگاه زبان درس دادم ، با درامد ماهی سه چهار میلیون و بدون بیمه و بدون فیش حقوقی .

یه مدت کارگاه خیاطی کار کردم ، 

یه مدت کارگاه چاپ پارچه کار کردم ، 

یه مدت اموزشگاه نقاشی نقاشی درس دادم ، ولی همش بدون بیمه و با درامد مضحکه ۳, ۴ تومن و کار زیاد بود .

مدرک لیسانس از دانشگاه امیرکبیر دارم ، ۲۴ سالمه و تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم و دیگه نمیخوام برم تهران . الان میخوام مرتبط با همین مهارتام شغل ازاد بزنم .

ولی یک مقدار به زمان نیاز دارم اما اطرافیان دیوانم کردن از بس که میگن چیکار داری میکنی ؟ برنامت چیه . بیکار نباش ، دلم نمیخواد برنامه هامو بهشون بگم ، ولی مدام بهم حس بد میدن

برام جالبه اقایون اکثرا میگن خانم ها همین تو خونه کار میکنن کافیه اونا هم تو خونه زحمت میکشن و شاغلن ...

وای دقیقا من تا حالا یک بارم نشده شوهرم بهم حس ناکافی بودن بده و همیشه هوامو داشته ، همش این زنای فضول محل هستن که مدام میخوان به ادم بگن بیکار و علاف و به درد نخور . در حالی که مهارتای من ده برابر اوناست و خودشونم همچین پول زیادی در نمیارن