2777
2789
عنوان

کاش به یه خانم خانه دار و بچه دار نگیم بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 147 پست
ما کلی شغل کاذب داریم ک دارن ازش درامد درمیارن زیر نظر هیچ سازمان و ارگانی هم نیستن...

بنده تعریف اشتغال رو گفتم 

و هرگز شأن خانه داری رو پایین نمیارم

الان بگم خانه داری شغل کاذبه؟ 

خیر 

خانه داری خانه داریه و هم سخته هم مورد احترام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

واقعا اگه یک زنی هم شاغل باشه هم خونه دار میفهمه جفتش سخته و هیچوقت سختی هر دو تا کار با هم رو منکر ...

دقیقا اطرافیان من اکثرا کادر درمانن، مادرشوهرا بچه رو میگیرن، شوهر هم آشپزی و ....کسی هم خونشون نمیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خانم های خانه دارشاغل نیستن دیگه.چون نه ساعت کاری مشخص دارن نه حقوق دارن نه مزایا نه مرخصی نه بیمه.پس ماها شاغل نیستیم .کاش حداقل در دسته بیکارها بودیم ک مسئولیتی نداشتیم میخوردیم و میخوابیدیم

نه بابا اطراف من مطلقا اینطور نیست

خب ماگیلک هستیم و زن سالار ، هم بابام کل اختیار زندگیش دست مامانمه ، هم پدرشوهرم کل اختیار و اموالش به نام مادرشوهرمه .

و هر چی بدبختی داریم زیر سر مادرامونه ، چون باباهامون میبخشن ولی مادرامون حاضر نیستن یک ریال از اموال باباها خرج بچه هاشون شه

دقیقا اطرافیان من اکثرا کادر درمانن، مادرشوهرا بچه رو میگیرن، شوهر هم آشپزی و ....کسی هم خونشون نمیر ...

بگیرین همینکه دارن به مردم خدمت میکنن باید خدا قوت گفت.اگه اینا نباش پس کسی بیماران درمان کنن.اونا دارن کار میکنن حقوق میگرن به شوهراشون و خودشون کمک میکنن.

دقیقا اطرافیان من اکثرا کادر درمانن، مادرشوهرا بچه رو میگیرن، شوهر هم آشپزی و ....کسی هم خونشون نمیر ...

خب این الان چیز بدیه؟

خانم تمرکزش رو شغلشه و همسر و اطرافیانشم دارن کمکش میکنن

اتفاقا باید همه همینطور باشن

نه اینکه تمام مسئولیت خانه و بچه داری با خانم باشه

من خودم هم غیر انتفاعی درس میدادم، هم تو موسسات به دانشجوها. بعد میگفتن بیکاری

بیکار نیستی عزیزم مردم زیاد حرف میزنن اگه همیشه به حرفاشون گوش بدی زندگیت بر فنا ست.زن تو این جامعه کار کنه میگن ببین مرد داره از زنش کار میکشه اگه زن کار نکنه میگن صبح تا شب خوابیده.کلا همش زنان اذیت میشن 

از شاغل و خانه دار دیگ خسته شدم تاپیک های جنجالی جدید بزنید لطفاً 

چند ساله بحث همینه😐😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بنده تعریف اشتغال رو گفتم و هرگز شأن خانه داری رو پایین نمیارمالان بگم خانه داری شغل کاذبه؟ خیر خانه ...

خب هر شغلی واسه خودش اسم داره

یکی مهندس

یکی دکتر

یکی خیاط

یکی راننده اس

یکی اشپز

یکی خلبان

یکی کارمند فلان اداره اس

یکی ماهیگیر

یکی پاکبان

یکی فروشنده اس

و هزاران شغل با اسم های دیگه 

چرا خانه دار شغل نیست؟چون خانم های خانه دار درامدی از خانه داری ندارن پولی هم ک شوهرشون میده اسمش میشه نفقه اگه اونا هم ماهانه از خانه داری درامد کسب میکردن تو گروه مشاغل قرار میگرفتن البته خیلی از خانم های خانه دار هستن ک پولی ک ماهانه بابت کار خونه از همسرشون میگیرن از خیلی از مشاغل بیشتر هم هست😃

تو یه دونه بزن بیام تایپیکت😂😂

مردم جذب خیانت و مادر شوهر و کتک میشن من مجردم خواهر 😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه دیگه شما شاغل هستین الان حتی اگر یه شاگرد خصوصی داشته باشید

خب میدونی نمیتونم وام بگیرم  و کلا جامعه منو شاغل حساب نمیکنه یا باید کارمند دولت بشم یا باید پروانه کسب بگیرم منم واسه همین میرم فنی حرفه ای تا مجوز بگیرم و مغازه بزنم که پروانه کسب داشته باشم .

حتی وقتی هم که اموزشگاه درس میدادم باز شاغل حساب نبودم چون نه بهم فیش حقوقی داده بودن و نه پروانه کسب داشتم .

کلا انگار تو ایران کسی که فیش حقوقی یا پروانه کسب نداشته باشه رو بیکار حساب میکنن قبلا بانکم رفتم که وام بگیرم  حتی با اینکه اموزشگاه کار میکردن ولی بهم گفتن فیش حقوقی و پروانه کسب نداری بیکار محسوب میشی .

بله چون شاغل یه تعریف داره. کسی نمیگه بیکارن.

خب چرا قانون ازونطرف به نفع خانمها نگیم

مردا حقوق بدن اینطوری خانمها هم شاغل حساب میشن😉

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم