2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موجودعجیبی هستی گاهی مهربان گاهی عین مارچطوربشناسمت

دقیقا مال منم همینطوره ، مثلا کارم بهش میافته یه جوری کمک میکنه شرمنده میشم به وقتش میاد یه حرفایی یه تیکه هایی بهم میزنه زندگیمو خراب کنه 

کدوم زن نرمالی دیدی که به یه زن دیگه بگه شوهرت دیر از کار میاد ، شوهری که دیر بیاد یه گندی داره بیرون خونه درمیاره صد در صد وگرنه عادی نیست مرد ساعت ۹ شب بیاد خونه !! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

این منم یا شما؟؟دقیقا شرایط جاری های منه

اینقدرررر عوضی من ندیده بودم تازه من عین چی دوستشون داشتم الآنم اصلا باهاشون سر جنگ ندارم اما اونا عین گوسفند افتادن تو آخور مادرشوعرم و هی بخور بخور دارند مادرشوعرمو تیغ میزنن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

دقیقا مال منم همینطوره ، مثلا کارم بهش میافته یه جوری کمک میکنه شرمنده میشم به وقتش میاد یه حرفایی ی ...

بهش بگو اینش بتو مربوط نیست دیگه  جوابشو صاف ساده و صریح بده میشینه سر جاش

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اینقدرررر عوضی من ندیده بودم تازه من عین چی دوستشون داشتم الآنم اصلا باهاشون سر جنگ ندارم اما اونا ع ...

بخدا خودمی چند روزه گیر مان چسبیدن در ک‌‌و ن مادر شوهر میخورن و میرینن میدونم فقط جلسه ما رو دارن 

جیش تو این زندگی😒
میخواد رابطتتون رو خراب کنه بگو خودم عقل دارم

گفتم بهش اعتماد دارم غیرت داره میره کار میکنه ( شوهر خودش بیکاره ) 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بهش بگو اینش بتو مربوط نیست دیگه جوابشو صاف ساده و صریح بده میشینه سر جاش

گفتم بهش اعتماد دارم غیرت داره میره کار میکنه ( شوهر خودش بیکاره ) انقدر خیر بقیه رو نخواسته و راضی به خوشحالی بقیه نشده اتفاق خوب هم تو زندگی خودش نمیافته حتی به عروس خاله شوهرمون هم حسودی میکنه 😑

من هیچ وقت جای تو رو نگرفتم، که آرزوی از هم پاشیدن زندگی منو داری

منم دختر یک خانواده م،یک زنم، از جنس خودت

برام خوب بخواه تا انرژی مثبتش به زندگی خودت برگرده

این همه حسادت نکن

باورکن خانواده شوهر همونقدر که تو رو دوست ندارن، منم دوس ندارن