دقیقا مال منم همینطوره ، مثلا کارم بهش میافته یه جوری کمک میکنه شرمنده میشم به وقتش میاد یه حرفایی یه تیکه هایی بهم میزنه زندگیمو خراب کنه
کدوم زن نرمالی دیدی که به یه زن دیگه بگه شوهرت دیر از کار میاد ، شوهری که دیر بیاد یه گندی داره بیرون خونه درمیاره صد در صد وگرنه عادی نیست مرد ساعت ۹ شب بیاد خونه !!
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
اینقدرررر عوضی من ندیده بودم تازه من عین چی دوستشون داشتم الآنم اصلا باهاشون سر جنگ ندارم اما اونا عین گوسفند افتادن تو آخور مادرشوعرم و هی بخور بخور دارند مادرشوعرمو تیغ میزنن
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
بهش بگو اینش بتو مربوط نیست دیگه جوابشو صاف ساده و صریح بده میشینه سر جاش
گفتم بهش اعتماد دارم غیرت داره میره کار میکنه ( شوهر خودش بیکاره ) انقدر خیر بقیه رو نخواسته و راضی به خوشحالی بقیه نشده اتفاق خوب هم تو زندگی خودش نمیافته حتی به عروس خاله شوهرمون هم حسودی میکنه 😑