2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونه جدایی تو ی ساختمون باشی صددرصد دخالت میکنن

هرکسی خودش اجازه میده دیگران تو زندگیش دخالت بکنن یا نکنن 

منم اگه میرفتم از زندگیم میگفتم یا هم صحبت میشدم باهاشون چه با جاری چه هرکسی 

اخرش نتیجه میشد دخالت

پس خود ادم حریم زندگیش مشخص میکنه

نیومده هنوز؟

احتمالا کلا قرار نیست بیاد همسرم بچه پرورشگاه داداش نداره البته داره سعی میکنه خانوادشون پیدا کنه 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

هرکسی خودش اجازه میده دیگران تو زندگیش دخالت بکنن یا نکنن منم اگه میرفتم از زندگیم میگفتم یا هم صحبت ...

نه والا من کاری بهشون ندارم مادرشوهرم میشینه دم در ببینه کی میرم کی میام کی میاد خونه ام ..چی میخرم چی نمیخرم

جیش تو این زندگی😒
مگه میشه

به خدا. قبل من قطع ارتباط بودن که تقصیر جاری و شوهرش بوده سرشون بد کلاه گذاشت تو ارث و میراث بعدم که من عروسی کردم  تا الان که دو تا بچه دارم ندیدمش. برادر شوهرم یکی دوبار اونم تو مراسم فوت مادرشوهر

نه والا من کاری بهشون ندارم مادرشوهرم میشینه دم در ببینه کی میرم کی میام کی میاد خونه ام ..چی میخرم ...

مادرشوهر چیکار جاری 

24 ساعت ک نیست 

خریدی بزار تو ماشین نبودن آخر شب بیارین بالا 

توضیحی نده نشون نده 

همون ابتدا باید حریم مشخص میکردی ک قطعا وقتی بهت گفته چی خریدی باذوق اوردی نشون دادی

مادرشوهر چیکار جاری 24 ساعت ک نیست خریدی بزار تو ماشین نبودن آخر شب بیارین بالا توضیحی نده نشون نده ...

نه والا نشون ندادم ولی دروغ نگم بعضی وقتا نیگم چی خریدم البته نه همیشه ماشینم زیر پامون نیس پسرم داره اونم خودش استفاده میکنه

جیش تو این زندگی😒
مادرشوهر چیکار جاری 24 ساعت ک نیست خریدی بزار تو ماشین نبودن آخر شب بیارین بالا توضیحی نده نشون نده ...

نه والا نشون ندادم ولی دروغ نگم بعضی وقتا نیگم چی خریدم البته نه همیشه ماشینم زیر پامون نیس پسرم داره اونم خودش استفاده میکنه

جیش تو این زندگی😒
نه والا نشون ندادم ولی دروغ نگم بعضی وقتا نیگم چی خریدم البته نه همیشه ماشینم زیر پامون نیس پسرم دار ...

خب دیگه نباید گفت هیچ وقت 

البته شما ک پسر بزرگ داری دیگه شما نباید راه دخالت دیگران ب زندگیت باز کنی