2777
2789

بچه ها من سه ساله ازدواج کردم 

بعد تو دوران نامزدی خیلی مسائل درباره کثچکترین چیزها داشتیم.من اصلا همش تو دلم مونده ولی حتی یبارم جلوی خانواده همسرم بیان نکردمش

الان خواهر همسرم داره ازدواج میکنه 

شوهرم هی بهش میگه بهترین مراسمو بگیر.کادو بخوا.طلا بخواه.فلان و فلان 

بعد زمان ما همشون خودشونو زده بودن به سادگی 

بهش میگم خب چرا زمان ما از اینا بلد نبودی

دو روز پیش رفتیم با شوهرم و نامزد خواهرش و خواهرش براش لباس بخریم برای عقد.بعد داشتیم سر شال میگفتیم چی سر کنه خوبه.من یه جا به شوخی گفتم میخوای کلاه سر کن و خندیدیم.بعد یهو من یاد یه خاطره از نامزدیم افتادم و برای نامزدش تعریف کردم که بخندیم

گفتم اون موقع من و شوهرم و خواهرش رفتیم برای من شال عقد بخریم و قرار شد توربان بذارم.بعد توربانو که سر کردم جفتشون کلی به به و چه چه کردن که خیلی خوشگله.بعد که مراسم تموم شد ما هررربار فیلمشو نگاه میکنیم جفتشون میخندن میگن توربانت شبیه کلاه آشپزاست😐(و این داستان کاملا واقعیه)

بعد همسرم از همونجا انقدر بهش برخورد 

امروز سرش بحثمون شد گفتم چطور شما همه جا اینو میگید میخندید شوخیه.بعد الان من گفتم بد شد.گفت آره تو داری عروس بازی درمیاری 

به نظرتون این بد بود؟ 

و اینکه تبعیض ببینم اعتراض کنم بد؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شد گفتی

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

بد نبود ک گفتی ولی اعتراض نکن ب نظرم زشته وجه خودد میاد پایین 

درس عبرت بگیر از این ب بعد همه جا زیاد بخواه و رحم نکن

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

از مردا متنفرم،ببین اون فهمیده تو ناراحت شدی و داری طعنه میزنی ولی وقتی با شوخی بیجاش ناراحتت میکرده اوکی بوده الان میگه توهیناشو جار نزنی خیلی درگیر نکن خودتو بگو تو راست میگی

میتونی طلاق بگیر نمیتونی باید بسازی زندگی همینه خودت انتخاب کردیمیخواستی عاشق زیبایی نشی

چیومیگی تو😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗