2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه داری عروس بازی درمیاری😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 83 پست
ببین یه مثال بزنم من گفتم مهریه ۱۱۴ باباش هی میگفت ما انقدر رسم نداریم ۲ ماه با شوهرم صبر کردیم کلی ...

بیخیالش شو هر کاری کردن چیزی نگو‌ نه اعصاب خودت خورد کن نه هیچ هر کس زندگی خودش داره شما هم میخواستی شرایط قبول نکنی

وا شاید داداش من دوست داشته یه جور دیگه زندگی کنه کنه من جور دیگه زندگی من به عروس چه ربطی داره

نه این دوست داشتن نیست..زرنگیه..خواهرشوهای حسود من نذاشتن یه النگو ساده واسم بخره..ولی واسه خودشون هر مناسبت طلا دادن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این دوست داشتن نیست..زرنگیه..خواهرشوهای حسود من نذاشتن یه النگو ساده واسم بخره..ولی واسه خودشون ه ...

حالا فکر کردی عروس این کار کن چیزی عوض میشه فقط خودش بد میشه باید همیشه این پر نظر گرفت خانواده ها همیشه دنبال نفع خودشون هستن کسی نمیاد مثلا مهریه ای ببنده که به نفع خانواده مقابل باشه

حالا فکر کردی عروس این کار کن چیزی عوض میشه فقط خودش بد میشه باید همیشه این پر نظر گرفت خانواده ها ه ...

حالا حداقل شوهرش میشینه سرجاش..پس فردا زایمان کرد دست خالی نمیاددیدن زنش

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خب معلومه اینو میگه چون مهریه عروسش اینه

خب تو‌مراسم ما گفت مهریه آینده دختر من ۱۴ تاست 

شوهذم روز خواستگاری خواهرش بعد رفتن مهمونا اینو گفت 

پدرش گفت عقده ای نباش

آره واقعا آدم خیلی چیزا رو نبینه و ندونه بهتره ولی خب گاهیم باعث میشه بقیه این نجابت و فاصله گرفتنتو ...

نه عزیزم ایمنبه معنی ظلم پذیربودن نیست 

این برای ارامش ادمه جنگیدن برای چیزهایی که گذشته جز به هم ریختن زندگی واعصاب ادم چه فایده ای داره؟

دوران عقد گذشته بعد ازاین آدم باهمسرش زندگی می کنه وخودش میدونه که چطور باید رفتارکنه باسیاست نذاره بعد این کلاه سرش بره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خب تو‌مراسم ما گفت مهریه آینده دختر من ۱۴ تاست شوهذم روز خواستگاری خواهرش بعد رفتن مهمونا اینو گفت پ ...

خب وقتی برای تو بیشتره برای دخترش نمیتونه کمتر بزنه باید مثل هم باشند 

میدونی من خودم‌اینطوری بودم بنظرم وقتی ناراحت میشی همونجا بگی خیلی بهتره چون بعدا بهت اینجوری اتهام میزنن یا مثلا میگن کینه ای هستی و..  من خودم متوجه شدم همونجا که ناراحت میشم باید بیانش کنم