2777
2789

از کودکی همه هوای خوشکلا رو دارن ،داخل مغازه دختر کوچیکم. دست به هر چی میزد مغازه دار می گفت ای جانم بردار واسه خودت 🙄حالا همون مغازه دار جلو چشم من به یه پسر بچه داد زد که چرا دست زده به چوب لباسیش😐هر جا میریم خرید کنیم براش تخفبف میدادن ،همه هر چی می خواد بهش میدادن حتی بیرون از خونه غریبه ها هر می میرسه بهش شکلات میداد نازش می کرد و توجه فراوان دریافت میکرد  ،واسه همین خوشکلا یکم لوس میشن و همه چی رو می خوان سریع که خوب نیست .

دقیقا. چند بار به چشم دیدم. خواهر زاده ی خیلی زیبایی دارم پارسال برای اینکه جواب نمونه برداری مادرش رو به دکتر نشون بدیم مطب به شدت شلوغ و بعد دو سه ساعت امتظار نوبت ما رسید دکتر نزدیک نیم ساعت برا ما وقت گذاشت.  در حالیکه میتونست بگه مشکلی نداره توده خوشخیم هست و تمام!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی موندگار نیست ، یه روز که به هردلیلی خشگل نباشی یا پیر بشی کسی بهت توجه نمیکنه و چون عادت ند ...

دقیقا ...همون زیبایی با یه مریضی با یه استرس طولانی و ..ممکنه یه روز خراب شه،آدم باید رو اخلاقش کار کنه 

فقط از خدا میخوام نا خواسته اینکاررو نکرده باشمخیلی چیز مزخرفیه

وای منم دقیقا به همین فکر کردم نکنه منم یروز با بچه های فامیل یا هرکسی بر این اساس برخورد کرده باشم 

دقیقا ...همون زیبایی با یه مریضی با یه استرس طولانی و ..ممکنه یه روز خراب شه،آدم باید رو اخلاقش کار ...

حالا اخلاقم خوبه ولی کلا عقل مردم تو چشمشونه ، مثلا منو تحویل میگیرن ولی دوستمو نه ، و من ناراحت میشم