نه عزیزم فقط میدونم اینجور سوالا باید حضوری رفت اول برو بهزیستی اگه جواب درست ندادن برو کمیته امداد ...
من برای برادرم تو سایت کمیته امداد ثبت نام کردم
مدد کارش یه خانمی بهم زنگ زد گفت برادرت مشکل و بیماری داره گفتم نداره ولی وضعیت مالیش داغونه دیگه دهک و همه چیشو چک کنید
اگه میشه وام اشتغال زایی میخواد
گفت حضوری فردا برو بخش وام سوال کنید
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
واسه وام از کمیته باید جاده رو صاف کنی از بس بری و بیای دختر خالم اونقدر رفت تا اخر گرفت درحد سی توم ...
ضامن هم خواستن ازش؟
اون پولو هر جور میخواد خودش میتونه خرج کنه ؟
رفتیم بهزیستی کل استانمون گفتن باید بری بهزیستی منطقه نامه بدن واسه کمیسیون پزشکی حالا نمیدونم قبلش ...
خودشون میفرستنتون دکترای طرف قراردادشون یانوبت میزنن براکمیسیون پزشکی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اره ضامن هم میخواد پولم هرکاری میخوای یکن داداشم گرفت خرج ماشینش کرد خوبیش اینه چهار درصدیه سودش
آخه گفتن پولو بلوکه میکنن که فقط خرج کاری که راه انداختی بکنی.
داداش تون عضو کمیته امداد بود ؟