2777
2789

سلام کی تو بهزیستی کار میکنه؟یا تحت پوشش هستین واسه نقص عضو یا معلولیت جدیدا اگه تحت پوشش قرار گرفتین لطفا راهنمایی کنید منو

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چیهذمن کارمندبهزیستی هستم اما نه توبخش معلولین بپرس اگر اطلاعات داشته باشم بهت میگم

سلام شوهرم بچه که بوده تو جنگل زمین میخوره چشم راستش خار میره عملم شده بچگی ولی کلا بینایی چشم راستی شاید بیست درصد باشه حالا چشم چپشم ضعیف شده فشار روشه به ما گفتن میتونین برین تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرین میشه واقعا؟بعد چکار باید بکنیم اول دکتر بریم یا خودشون میفرستن دکتر؟

بهزیستی یک ساله که معلولین رو از تحت پوشش در آورد گفت نمیتونیم دیگه

عه جدی؟یکی از فامیلامون چشمش خیلی ضعیفه واسه همین تحت پوشش گرفتنش 

عه جدی؟یکی از فامیلامون چشمش خیلی ضعیفه واسه همین تحت پوشش گرفتنش

برین بپرسین هر روز یه قانون وضع میشه من تا جایی که میدونم معلولین از تحت پوشش بهزیستی خارج شدن 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

سلام شوهرم بچه که بوده تو جنگل زمین میخوره چشم راستش خار میره عملم شده بچگی ولی کلا بینایی چشم راستی ...

کمیته امداد برید

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
برین بپرسین هر روز یه قانون وضع میشه من تا جایی که میدونم معلولین از تحت پوشش بهزیستی خارج شدن

شما چیزی در مورد وام اشتغال زایی کمیته امداد میدونید ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

حالا معلول که نیست شوهرم چشم راستش بینایی نداره درحد حاله نور میبینه فکر کنم به این مورد نقص عضو میگن نمیدونم بازم

شما چیزی در مورد وام اشتغال زایی کمیته امداد میدونید ؟

نه عزیزم فقط میدونم اینجور سوالا باید حضوری رفت اول برو بهزیستی اگه جواب درست ندادن برو کمیته امداد اینم بگم همه چیز به مددکار بستگی داره یه مددکار هست تموم تلاششو میکنه یه مددکار هست نه هیچ کاری نمیکنه براش مهم نیست پیشنهادم اینه بری حضوری بپرسی بهتره چون یک سال پیش اینجوری گفتن ممکنه الان تحت پوشش قرار بگیرن 

کمیته امداد برید

کمیته امداد که واسه این مشکلا نیست ما چند نفری میشناسم واسه همچین موردایی بهزیستی هستن حقوقم میگیرن 

حالا معلول که نیست شوهرم چشم راستش بینایی نداره درحد حاله نور میبینه فکر کنم به این مورد نقص عضو میگ ...

انشالا خدا کمکت کنه بشه یه راه حلی جلو پاتون بزارن

نه عزیزم فقط میدونم اینجور سوالا باید حضوری رفت اول برو بهزیستی اگه جواب درست ندادن برو کمیته امداد ...

رفتیم بهزیستی کل استانمون گفتن باید بری بهزیستی منطقه نامه بدن واسه کمیسیون پزشکی حالا نمیدونم قبلش خودمونم باید دکتر بریم یا نه

کمیته امداد که واسه این مشکلا نیست ما چند نفری میشناسم واسه همچین موردایی بهزیستی هستن حقوقم میگیرن

من از کمیته امداد  سوال کردم برای یه آقایی 

گفت مشکل و بیماری داشته باشه بهش حقوق می‌دیم