سوالت چیهذمن کارمندبهزیستی هستم اما نه توبخش معلولین بپرس اگر اطلاعات داشته باشم بهت میگم
سلام شوهرم بچه که بوده تو جنگل زمین میخوره چشم راستش خار میره عملم شده بچگی ولی کلا بینایی چشم راستی شاید بیست درصد باشه حالا چشم چپشم ضعیف شده فشار روشه به ما گفتن میتونین برین تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرین میشه واقعا؟بعد چکار باید بکنیم اول دکتر بریم یا خودشون میفرستن دکتر؟
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
سلام شوهرم بچه که بوده تو جنگل زمین میخوره چشم راستش خار میره عملم شده بچگی ولی کلا بینایی چشم راستی ...
کمیته امداد برید
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
برین بپرسین هر روز یه قانون وضع میشه من تا جایی که میدونم معلولین از تحت پوشش بهزیستی خارج شدن
شما چیزی در مورد وام اشتغال زایی کمیته امداد میدونید ؟
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
شما چیزی در مورد وام اشتغال زایی کمیته امداد میدونید ؟
نه عزیزم فقط میدونم اینجور سوالا باید حضوری رفت اول برو بهزیستی اگه جواب درست ندادن برو کمیته امداد اینم بگم همه چیز به مددکار بستگی داره یه مددکار هست تموم تلاششو میکنه یه مددکار هست نه هیچ کاری نمیکنه براش مهم نیست پیشنهادم اینه بری حضوری بپرسی بهتره چون یک سال پیش اینجوری گفتن ممکنه الان تحت پوشش قرار بگیرن
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
کمیته امداد که واسه این مشکلا نیست ما چند نفری میشناسم واسه همچین موردایی بهزیستی هستن حقوقم میگیرن
من از کمیته امداد سوال کردم برای یه آقایی
گفت مشکل و بیماری داشته باشه بهش حقوق میدیم