2777
2789

چه تله پاتی ای 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دبیرم سال اول تدریسمه فقط یه کلاسم افتضاحه و نمیتونم از پسش بر بیام

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

دو ساعت بهم آمادگی دفاعی دادن 

این دو ساعت برام جهنمه

چهل تا دانش آموز افتضاح کم مونده بود گریه کنم از دستشون

من دوم دبستانمخیلی سر به هوانگلوم تو اولین ماه داره از دست میره

امان از این کلاس نهمیا

امان از این کلاس نهمیا

من قرار بود از ص ۱۹ تا ۲۴کتاب امتحان بگیرم میگن اینا رو حل نکردی عکس فرستادم که این تکالیف بچه خودته که انجام شده چجوری میگی انجام نشده

خدا شاهده فقط یه سوال انجام نداده بودم سر کلاس که املای بدون نقطه بود بچچه ها خودشون باید نقطه میذاشتن

رفته به مدیر گفته به مامانای دیگه گفته

خاله زنگ

من قرار بود از ص ۱۹ تا ۲۴کتاب امتحان بگیرم میگن اینا رو حل نکردی عکس فرستادم که این تکالیف بچه خودته ...

معلم برای ابتدایی هم دردسر مادرا رو داره

سلام آرزوی موفقیت دارم براتون عزیزم 

هیچوقت کاری با حرف دیگران نداشته باشین 

یه نظر کلی دوست دارم بدم 

من الان پسرم سال دومی 

پارسال معلم شون عااااالی بود و من همیشه دعای خبرم پشت سرشه بسیار مسئولیت پذیر .....کامل دونه دونه همه چیز توضیح میداد ، هر سوالی داشتیم داخل گروه می‌پرسیدم همه رو جواب میداد ....همش شاید در حد چند دقیقه قرار بود وقت بذاره....حتی فیلم آموزشی گاهی می‌فرستاد .....واقعا درآمدش حلال باشه برکت داشته باشه براش از خدا میخام برکت تو زندگیش بیفته ! 

امااااااا معلم امسال بهیچ عنوان مسئولیت پذیر نیست ، خیلی از تمرین ها حل نشده میاد خونه ....خب ما بچه هامونو فرستادیم مدرسه ما شغل خانه دار داریم ، معلم شاغل هست درسته من پارسال هم با پسرم خیلی کار میکردم اما کلا امسال معلمه خیلیییی کم کاری داره همه چیو من باید اول آموزش بدم بعد تمرین حل کنم ! از اینور بخش پیام میدم سوال درسی دارم سین می‌کنه اصلاااااا جواب نمیده ...بسیار بسیار بسیار اذیت دارم میشم از دست این معلم 

حالا عزیزم شما خودت قضاوت کن !! 

امیدوارم اگر آموزگار دلسوز و خوبی باشین برکت حقوق و درآمدتون براتون کلی ثروت و سلامتی بیاره 

من واقعا الان مادر زجر کشیده ای هستم از دست معلم پسرم 😔

امیدوارم عاشقانه شغل تون رو ادامه بدین 

شغل شما شغل پیغمبران بوده ....

باورتون نمیشه من گریه هم کردم از دست معلم حتی حتی حتی سوال درسی منو جواب نمیده 😭

۳ هفته پیش راجبه درس هدیه ازش خواهش کردم هیچ جوابی نداده فردا میخواد ارزیابی بگیره 

میتونید تاپیک آخری منو بخونید 

خیلی در عذابم 😭😔 

اصلاااااا مهربانی و همدلی و کمکم نکردن من استراحت مطلقم کمک نیاز داشتم ......شاید خودشم به زمانی احتیاج به کمک داشته باشه 

حالا بعضی از مادرها اونقدر دعای خیر در حق معلم میکنن که پارسال خودم یکیش بودم ، دولتی و غیرانتفاعی هم نداره

سلام آرزوی موفقیت دارم براتون عزیزم هیچوقت کاری با حرف دیگران نداشته باشین یه نظر کلی دوست دارم بدم ...

بخدا من همیشه انلاینم سوال میکنن کامل جواب میدم دخترم یه مدرسه دیگست دو روز پیش یه سوال پرسیدم در مورد تکالیفشون بوده... بعد از دو روز جواب داده

من زود جواب میدم فقط ظهر میخوابم که اون تایم جواب نمیدم

، بهش توضیح دادم و دیگه جوابی نداشته بابت توضیحات من، رفته پیش مدیر دوباره حرف زده

من کتاب رو فرداش به مدیر نشون دادم  میگم اینا. حل شده...

مدیر با مادره صحبت کرد و راضیش کرد

ولی زنگ زده به بقیه مامانا

بقیه هم بدون اینکه کتاب بچه هاشونو نگاه کنن بهم پیام دادن، من یکی یکی عکس از تکالیف بچه ها که خودشون هفته قبل برام فرستاده بودن اسکرین گرفتم فرستادم

دهنشون بسته شده بود چیزی جواب ندادن