2777
2789
عنوان

بنظرتون این عروسی رو برم با این قضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 74 پست
پس تو و همسرت خونه بمونید ما اگر عروسی داشته باشیم ب تک تک اعضای خانواده عروسمون کارت می‌دیم و تلفن ...

بله درست میگید

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

همونجا که خوندم عروسی خواهرشوهر خواهرت هستجوابم نه

😂😂😂😂بقیشو نخوندی حالا چرا؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین باید به همسرم بگم شوهر خواهرم که باهاش تماس گرفت دعوتمون کنه یه بهونه ای بیاره بگه نمیتونیم بیا ...

لزومی نداره بهانه بیاره 

بگه خوشبخت بشن ممنونم از دعوتتون انشاا.. همیشه به خوشی باشه 

و بعد کار خودتون رو بکنید 

من بودم نمی رفتم

میگم که خودمم میلم نیست بیشتر بخاطره خواهرم سوال بود برام که بریم یا نه

لزومی نداره بهانه بیاره بگه خوشبخت بشن ممنونم از دعوتتون انشاا.. همیشه به خوشی باشه و بعد کار خودتون ...

خیلیم خوب ...ممنونم از راهنماییت عزیزم

والا میشه هیشکی انگار😅🙃

آره از اون لحاظ که هیچکارمونه😂 شوهرخواهرم بعنوان برادرعروس دعوتمون کرده 

نه نرید،کلا نمی‌دونم چطور توضیح بدم اما به نظر رفتنتون وقتی مستقیم دعوت نشدید درست نیست

متوجهم‌ چی‌‌ میگید ...درسته

چه کینه ای مگه اون میخواد هزینه ورودی سالن و شام بده؟ یکی دیگه بر اساس تعداد مهموناش هزینه کرده حالا ...

بین عزیزم من قبلا همچین موردی تو آشناها دیدم

سر یه مسئله به این بی خودی بین باجناقا مشکل پیش اومده

چون راه دوره اصلا نیازی نیست برین و اون طرف هم اصلا نباید ناراحت باشه مگر اینکه با خانواده ش رفت و آمد زیاد داشته باشین و با عروس صمیمی باشین 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
شما بودی میرفتی؟

اره .بخاطر خواهرم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •