دوستان عروسی خواهر شوهره خواهرمه و یه شهر دیگه هستن که یه سه چهار ساعتی با ما فاصله دارن ،من به تازگی عقد کردم هنوز یکماه نشده و خواهرمو دامادمون گفتن که بیایدو اینا ولی خب بابام که نمیتونه بیاد سرکاره،مامانمم دودله میگه بابات نیاد منم نمیام و اینکه به منم گفتش اختیار با خودتونه ولی بنظرم شما هم نرید سنگین تره چون اونام بودن عروسی شما نمیومدن و شوهرتو برندار سبک کن ببرش تا اونجا،بنظرتون چیکار کنم برم؟شوهرمم اونجا کسی رو نمیشناسه بجز خواهرمو شوهرش ولی عروسی مختلطه یعنی کنار همیم .
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
پس کار خوبی نیست که بدون دعوت برید. مردم آمار مهمون هاشون رو از قبل دارن درست نیست که بی دعوت بهشون ...
شوهرخواهرم در اصل بیشتر اصرار کرد و دعوتمون کرد،حالا اگر تماس گرفت شوهر خواهرم با همسرم بهش چی بگه؟بگه کاری داریم نمیتونیم بیایم؟خب اگه بهش بگیم میایم حتما میگه که فلانیم جزو مهموناتونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهبچوقت مراسم یا مهمونی که خود میزبان دعوت نکرده باشه نمیریم شماباید یااز طرف خود عروس وداماد یا پد ...
داماد که اصلا مارو نمیشناسه،ما از طرف عروس میشیم که از طرف اونم دعوت نبودیم تماسیم اگه پدر مادرش بگیرن با مادر پدرم میگیرن نه ما ...مارو شوهر خواهرم دعوت کرده
نه اصلا اگه با همسرم تماس نگیرن که نمیرم،باید دامادمون دعوتش کنه جداگانه وگرنه عمرا برم،فقط پیش خودم ...
چقدر مقایسه میکنی...
اگه میری فقط به احترام خواهرته و دامادتون .تمام.
باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️🩹🌔• ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨ من اینجام تا خودم باشم اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه، راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️ ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
نه اصلا اگه با همسرم تماس نگیرن که نمیرم،باید دامادمون دعوتش کنه جداگانه وگرنه عمرا برم،فقط پیش خودم ...
نمیخواد بری
فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗