2777
2789
عنوان

بنظرتون این عروسی رو برم با این قضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 72 پست
پس کار خوبی نیست که بدون دعوت برید. مردم آمار مهمون هاشون رو از قبل دارن درست نیست که بی دعوت بهشون ...

شوهرخواهرم در اصل بیشتر اصرار کرد و دعوتمون کرد،حالا اگر تماس گرفت شوهر خواهرم با همسرم بهش چی بگه؟بگه کاری داریم نمیتونیم بیایم؟خب اگه بهش بگیم میایم حتما میگه که فلانیم جزو مهموناتونه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نه چرا الان شما و همسرتون یک خانواده هستید

نمیدونم آخه نه چون از طرفه خوده عروس یا داماد دعوت نشدیم،میگم حالا اونا بودن نمیومدن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهبچوقت مراسم یا مهمونی که خود میزبان دعوت نکرده باشه نمیریم شماباید یااز طرف خود عروس وداماد یا پد ...

داماد که اصلا مارو نمیشناسه،ما از طرف عروس میشیم که از طرف اونم دعوت نبودیم تماسیم اگه پدر مادرش بگیرن با مادر پدرم میگیرن نه ما ...مارو شوهر خواهرم دعوت کرده

شوهرخواهرم در اصل بیشتر اصرار کرد و دعوتمون کرد،حالا اگر تماس گرفت شوهر خواهرم با همسرم بهش چی بگه؟ب ...

چند سالته عزیزم؟

متوجهی اصلا داریم چی میگیم؟ شوهر خواهرت به خانواده اش بگه شما هم دعوتین؟؟!

خود خانواده اش باید دعوتت کنن.

اما انگار خودت دوست داری بری. برو ولی بگو پدر ومادرم نتونستن بیان ما به نمایندگی اونها اومدیم

شوهرخواهرم در اصل بیشتر اصرار کرد و دعوتمون کرد،حالا اگر تماس گرفت شوهر خواهرم با همسرم بهش چی بگه؟ب ...

چی بگم. اگر خیلی اصرار کردند دیگه به نظرم مودبانه این هست که برید

ولی کارشون اصلا خوب نیست که مهمان خارج از لیست میزبان دعوت می کنند. 

من بودم حتما میرفتمچون ممکنه بعدا دومادتون از همسر شما کینه به دل بگیره که چرا دعوت کردم احترام نذاش ...

خب آخه فقط شوهر خواهرم دعوتمون کرده پاشیم سه چهار ساعت بکوبیم بریم عروسی که دعوت عروس و دومادم نبودیم؟!

چند سالته عزیزم؟متوجهی اصلا داریم چی میگیم؟ شوهر خواهرت به خانواده اش بگه شما هم دعوتین؟؟!خود خانواد ...

نه والا خودمم همچین میلم نیست،میگم آبجیم ناراحت نشه وگرنه یه پولیم که واسه کادو میخوایم بدیم کمتر

نه اصلا اگه با همسرم تماس نگیرن که نمیرم،باید دامادمون دعوتش کنه جداگانه وگرنه عمرا برم،فقط پیش خودم ...

چقدر مقایسه میکنی...

اگه میری فقط به احترام خواهرته و دامادتون .تمام.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

نه اصلا اگه با همسرم تماس نگیرن که نمیرم،باید دامادمون دعوتش کنه جداگانه وگرنه عمرا برم،فقط پیش خودم ...

نمیخواد بری

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

چی بگم. اگر خیلی اصرار کردند دیگه به نظرم مودبانه این هست که بریدولی کارشون اصلا خوب نیست که مهمان خ ...

نه خب اگه قصد داشته باشیم بریم میگم یه بهونه ای بیاریم که نتونن دیگه اصرار کنن فقط میگم آبجیم ناراحت نشه

البته  من  شخصا  حای   بی دعوت نمیرم

اما  شما    یک  مقداری   بچه گانه   فکر میکنی   و احتمالا اهل حرف و نقل       از الان میگی   نمیدونم   میان برامون    و...

اینقدر  درگیر  حواشی نباش