2777
2789

فقط بلد نیستم آب و نمک و سرکه اشو چقدر و چجورس بریزم

دوتا کلم خورد کردم اماده شستم گذاشتم کنار

سه تا هویج 

سه تا فلفل تند 

شیش هفت حپه سیر

چقدر آب و سرکه و نمک میخواد چیکار کنم الان که هم شورم کپک نزنه هم نرم نشه ؟

خدا خیرتون کسی بلده راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول کلم میریزم تو اب یکم میپزه برشون میدارم .دوباره هویج و بقیه مواد در حدی که خودت دوست داری یکی دندان گیر یکی نرم تر دوست داره بعد تو همون اب بستگی به موادت مثلا یه کاسه از همین آب دو تا سرکه ...ولی اگه تیز دوست نداری نصف نصف بریز اب و سرکه را ادویه و یکم زرد چوبه و سیاه دانه و گلپر تو اب میریزم چند جوش میزنه خاموش میکنم از بخار که افتاد رو موادم میریزم لابلاش همون سیر و فلفل ها را میزارم عالی میشه...برا کپکم تو یخچال نگه میدارم هیچیش نمیشه

من اول کلم میریزم تو اب یکم میپزه برشون میدارم .دوباره هویج و بقیه مواد در حدی که خودت دوست داری یکی ...

وایی چرامیجوشونی گلم؟ اونجوری زودنرم میشه اینسری نجوشون ببین چ تردوخوشمزس

فقط اینو میدونم بزار کاملا خشک خشک و چولویسده بشه بعد بنداز تو دبه آب هم آب جوشیده و سرد شده نمک هم ...

اینا تقریبا میدونستم گلم بازم ممنونم که گفتی اندازه  نمک واب وسرکه رو نمیدونم 🙏

من اول کلم میریزم تو اب یکم میپزه برشون میدارم .دوباره هویج و بقیه مواد در حدی که خودت دوست داری یکی ...

دست گلت دردنکنه مرسی پس منم الان دست به کارمیشم امیدوارم بتونم خوب از اب دربیارمش دعات میکنم عزیزدلم

برای دوتا کلم چند تا هویج چندتا فلفل نیازه عزیزم؟یه وقت زیادی تند نشه که نتونی بخوریم؟نمک چقدر بزنم ؟دوتا دبه کوچیکه