2777
2789
عنوان

بنظرتون این عروسی رو برم با این قضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 74 پست
عروسیشون یمدت دیگس و چون شهر دیگس فکر نکنم کارت بدن، اگرم پدد مادرش زنگ بزنن به مامان بابام زنگ میزن ...

خوب برید اگر دعوت کردن این مدلی رومیپسندین 

شرکت نکردنتون زشته ب خاطر خواهرت باید بزید

البته من شخصا حای بی دعوت نمیرماما شما یک مقداری بچه گانه فکر میکنی و احتمالا اهل حر ...

نه عزیزم منظورم اینکه اونا هم بودن این مدلی دعوت میشدن احتمال زیاد نمیومدن،مثلا اگه ما زودتر عروسی گرفته بودیم و خواهرم دعوت میکرد خواهرشوهرو شوهرشو،نمیومدن منظورم اینه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برید اگر دعوت کردن این مدلی رومیپسندین شرکت نکردنتون زشته ب خاطر خواهرت باید بزید

اگه دعوت کردن این مدلی رو نپسندم چی😐😂منم بیشتر برا خواهرم میگم وگرنه خودم که میلم نیست برم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چقدر مقایسه میکنی...اگه میری فقط به احترام خواهرته و دامادتون .تمام.

شما بودی میرفتی؟

نه عزیزم منظورم اینکه اونا هم بودن این مدلی دعوت میشدن احتمال زیاد نمیومدن،مثلا اگه ما زودتر عروسی گ ...

دقیقا 

ب نظرم باید از طرف خانواده داماد دعوت بشید 

دامادتون درسته پسرشون هست اما باز هم خانوادش باید ب احترام عروسشون خانواده عروسشون رو‌ حدااقل تلفنی دعوت کنن با عزت و احترام 

اگه دعوت کردن این مدلی رو نپسندم چی😐😂منم بیشتر برا خواهرم میگم وگرنه خودم که میلم نیست برم

ما ب شخصه این مدلی دعوت شدن رو دعوت ب حساب نمیاریم و صرفا میگیم طرف تو رو در باستی گفته شما هم بیایید 

اصلا اگر مستقیم نگفتن نرو

مستقیم که بله دعوت نکردن،منم همینو میگم یه عده میگن مقایسه میکنی،خب حالا شوهرم بنده خدا خودش هیچی نمیگه من باید تو حساب باشم خب

ما ب شخصه این مدلی دعوت شدن رو دعوت ب حساب نمیاریم و صرفا میگیم طرف تو رو در باستی گفته شما هم بیایی ...

بعدم من همسرم چیزی نمیگه بخاطره من اگه بگم بریم میاد ولی خودم باید تو حساب باشم شوهرمو سبک نکنم هر کی ها جا گفت دستشو بگیرم ببرم

دقیقا ب نظرم باید از طرف خانواده داماد دعوت بشید دامادتون درسته پسرشون هست اما باز هم خانوادش باید ب ...

خب اگر تلفنی هم بزنن به مامان بابام میزنن،به منو همسرم که نمیزنن

بعدم من همسرم چیزی نمیگه بخاطره من اگه بگم بریم میاد ولی خودم باید تو حساب باشم شوهرمو سبک نکنم هر ک ...

نرید 

و اگر در آینده گفتن چرا نیومدن خواهرت بگه دعوت نبودن بندگان خدا 

و اگرم میخواد در قاب گله کردن وارد نشه بگه خانوادم سفر بودن تمام

خب اگر تلفنی هم بزنن به مامان بابام میزنن،به منو همسرم که نمیزنن

پس تو و همسرت خونه بمونید 

ما اگر عروسی داشته باشیم ب تک تک اعضای خانواده عروسمون کارت می‌دیم و تلفن هم می‌زنیم 

نرید و اگر در آینده گفتن چرا نیومدن خواهرت بگه دعوت نبودن بندگان خدا و اگرم میخواد در قاب گله کردن و ...

همین باید به همسرم بگم شوهر خواهرم که باهاش تماس گرفت دعوتمون کنه یه بهونه ای بیاره بگه نمیتونیم بیایم،چون فعلا فقط زبونی گفتن خواهرم گفت نزدیک عروسی زنگ میزنیم بهتون ،آخه مثلا دوستاشونم دعوت کردن همین مدلی