دوستان عروسی خواهر شوهره خواهرمه و یه شهر دیگه هستن که یه سه چهار ساعتی با ما فاصله دارن ،من به تازگی عقد کردم هنوز یکماه نشده و خواهرمو دامادمون گفتن که بیایدو اینا ولی خب بابام که نمیتونه بیاد سرکاره،مامانمم دودله میگه بابات نیاد منم نمیام و اینکه به منم گفتش اختیار با خودتونه ولی بنظرم شما هم نرید سنگین تره چون اونام بودن عروسی شما نمیومدن و شوهرتو برندار سبک کن ببرش تا اونجا،بنظرتون چیکار کنم برم؟شوهرمم اونجا کسی رو نمیشناسه بجز خواهرمو شوهرش ولی عروسی مختلطه یعنی کنار همیم .
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
البته من شخصا حای بی دعوت نمیرماما شما یک مقداری بچه گانه فکر میکنی و احتمالا اهل حر ...
نه عزیزم منظورم اینکه اونا هم بودن این مدلی دعوت میشدن احتمال زیاد نمیومدن،مثلا اگه ما زودتر عروسی گرفته بودیم و خواهرم دعوت میکرد خواهرشوهرو شوهرشو،نمیومدن منظورم اینه
نرید و اگر در آینده گفتن چرا نیومدن خواهرت بگه دعوت نبودن بندگان خدا و اگرم میخواد در قاب گله کردن و ...
همین باید به همسرم بگم شوهر خواهرم که باهاش تماس گرفت دعوتمون کنه یه بهونه ای بیاره بگه نمیتونیم بیایم،چون فعلا فقط زبونی گفتن خواهرم گفت نزدیک عروسی زنگ میزنیم بهتون ،آخه مثلا دوستاشونم دعوت کردن همین مدلی