دقیقااااا . مردا اگه زامبی هم باشن خودشون از کسی تعریف نمیکنن میگن من ازشون بهترم
هم من هم شوهرم واقعا اینطوری نیستیم چ خانوم چ اقا وقتی چهره و اندام بی عیب و نقصی داشته باشن میگیم فلانی مثلا چ خوشگله حالا نکه هرکیو تو کوچه خیابون هرجا ببینیم هیز بازی در بیاریم صد سال یه بار شاید پیش بیاد خدا ب خانواده اش ببخشه و خوشبحالش ک همه چیو یه جا داشت
💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.
خب دقیقا همون گرایش منه.راضی هستن؟ خیلی رزیدنتیش سنگین بود درسته؟ به نظرتون برای یه زن ممکنه؟ چون مس ...
بله رزیدنتی سخت تری داره. هم از نظر زمانی، یکسال بیشتره هم شیفتها و عمل های سنگین. اگر الان انتخاب کردید که دیگه هیچ، ولی اگه هنوز نه، بنظرم سخته برا خانوم. حتی سختی فیزیکی. فکر میکنم رشته هایی مثل رادیولوژی، پوست، زنان، و... برا خانوم خیلی بهتر باشه. ایشونم بین همکارا نوروسرجن زن دارن. ولی کم کاره. یعنی نمیتونه واقعاً هر عملی بره. در حد جراحی دیسک و کارای سبک تر میره سر عمل. همسر من هم بخاطر شغل، به مسئولیت زندگی نمیتونه برسه کامل. برا خانوم که بعداً میخاد مادری هم بکنه بنظرم زیاد جذاب و جالب نباشه.. موفق باشید🙏
خب اون موقع فک میکنن الان فشار درس روشونه تمرکزشون رو این موضوع باشه، بعداً سر فرصت به بقیه فعالیتها یا علاقه مندی هاشون میرسن. ولی خب هرچی جلوتر میرن فرصتشون کم تر میشه. همسر من وقتی دانشجوی تخصص بود میگفت تا بورد رو دادم و تموم شد فلان میکنم بهمان میکنم. تموم که شد، تازه دیدیم صد رحمت به دوران دانشجویی.. دیگه اصلأ نمیشه تکون خورد. البته پزشکی که مسئولیت پذیر و با وجدان باشه اینطوریه. همشون هم خودشون رو وقف بیمار و بیمارستان نمیکنن
منم هرچی دکتر و پرستار چه خانم چه آقا دیدم خوشگل و خوش هیکل بودن
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم