2777
2789

منو شوهرم جفت مون پشمامون ریخت

شوهرم گفت چ قدی چ قیافه ای داشت 

تنها دکتری بود ک واقعا کلمه ی دکتر برازنده اش بود

تازه حلقه اش هم تو دستش بود 

خدایا ناشکر نیستم واقعا ولی بما ن قد دادی ن قیافه ن پول☹افریدی مارو ک ببینیم حسرت بخوریم واقعا ک

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لقب دکتر برای کسی برازندس که واقعا پزشک خوبی باشه و گرنه کلی دکتر خوش قیافه داریم

من تا ب حال ندیده بودم 

این یکی قد ۱۹۰ چهارشونه چش و ابرو مشکی پوستشم سفید 

اگه پزشکه و پول داره نتیجه زحمت خودشه خدا چیزی نداده، تجربه هم به من ثابت کرده پول آدمو خوشگل میکنه، ...

ن این معلوم بود ذاتا خوشگله قدو ک دیگه نمیشه با پول بلند کرد

مگه پول رو خدا داده به اون؟ قطعاً درس خونده پزشکی قبول شده. من همسر یه پزشکم. واقعاً زندگی ندارن بعضیاشون. تمام جوونی شون با کتاب گذشت. بقیشم توی بیمارستانن. درسته پول و .... درمیارن، ولی خب یه چیزایی رو هم از دست میدن عزیزم. من خودم فوق لیسانسمو که گرفتم رفتم سرکار، ماشین خریدم، کلی کلاس مورد علاقه رفتم. ساز یاد گرفتم. زبانمو قوی کردم. ولی همسرم حتی وقت نکرده فقط کلاس رانندگی بره هنوز.