2777
2789
عنوان

شماها جشن هالوین میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در مورد اروپایی ها صحبت نکردممسلمان های ایران حتما جشن های مذهبی رو قبول داره علاوه بر جشن های ا ...

من درمورد کسایی ک ادعای مسلمانی دارن صحبت کردم عزیز 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

هیچی هیچی نیست حرف حق برو پیشرفت کشور های عربی رو ببین بعد بیا نظر بده بعد هم راجب اعراب حرف بزنید چ ...

اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی؟؟

۳ بار جمله ات رو خوندم نفهمیدم چی داری میگی.

اول سواد یادبگیر بعد بیا حرف بزن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مجموع جشن‌های تقویم شمسی و میلادی و قمری روی هم ۲۰ روز هم نیست

البته منظورم جشن‌‌های شناخته شده هست و من به شخصه فارغ از اعتقاد بیشترش رو جشن میگیرم و خوشحالم

و هرگز فاز این‌هایی که همیشه به هم دیگه میپرن رو درک نمی‌کنم

خب دوست نداری؟ جشن نگیر دیگه چرا به بقیه تیکه میندازی 

مجموع جشن‌های تقویم شمسی و میلادی و قمری روی هم ۲۰ روز هم نیستالبته منظورم جشن‌‌های شناخته شده هست و ...

اگه قرار بود همه بفهمن وقتی کار طرف مقابل به تو اسیب نمیرسونه حق دخالت نداری که دنیا بهشت بود

اتفاقا درست گفتی هرجشنی باشه میگن مال عربهاست ..و میگن ما آریایی هستیم و عرب نمیپرستیم...بعد جشنهای ...

خب دوست ندارن بگیرن . زوره مگه ؟. این ملت بخاطر اتفاقایی که در تاریخ افتاده علاقه ای ندارن به جشناتون . اجباره؟؟؟