الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هالوین، ولنتاین اینا همه بین المللیهکریسمش مثلا فقط مخصوص مسیحی هاستمتوجه نمیشم یعنی چی کی تصمیم میگ ...
نه، هالووین یک جشن بینالمللی رسمی نیست، اما خیلیها در کشورهای مختلف آن را جشن میگیرند. این جشن ریشه در فرهنگ و سنتهای کلتیکها و کشورهای غربی (مثل آمریکا، کانادا، انگلیس و ایرلند) دارد و در اصل مربوط به آخر اکتبر و شب قبل از روز همه قدیسان (All Saints’ Day) است.
هالووین بین المللیه چ جالب!نشنیده بودم🦦خب منم منظورم مسلمانای ایران بود جانم ن اروپاییا!مسلمانای ای ...
منم در مورد اروپایی ها صحبت نکردم
مسلمان های ایران حتما جشن های مذهبی رو قبول داره علاوه بر جشن های ایرانی
ولی مسئله اینجاست که همهی مردم ایران مسلمان نیستن
پس طبیعیه که بعضی ها مناسبت های مذهبی رو قبول نداشته باشن
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
گور بابای تو و امریکا فقط کشور های عربی و اصیل و بس
گوه بابامو نخور بیشرف
ببند دهنتو تن لش اشغال
ازاول هیچی سرت شد نفهمیدی اومدی ریپ زدی قدبزم حالیت نی فقط اومدی زر زدی!د اخه اول بخون بزغاله بعد بیا اظهار نظر کن الانم این زیر له له بزن جوابتونمیدم تا ریده شه بهت
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️