2777
2789
عنوان

عروس خالم یه چیزی گفت هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2924 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دل میره بیرون ولی چرا باید یادگاریشو انداخت دور؟با قبلا با کسی دوست بودم واسم طلا خریده بود الان ...

اونارو نمیدونم ولی اگر چیزی بر مبنای یادگاری به کسی داده بشه فلسفش اینه که نشونه ای باشه تا همیشه منو به یاد بیاری ،این که چمدون و طلا رو شما به عنوان هدیه در نظر بگیری یا یادگاری فرق داره ،اگر هدیه هست راحت استفاده کن ولی اگر یادگاریه یعنی داری خودتو گول میزنی هنوز تو دلت جا داره 

عروس خالت زندگی نرمال داره و مثل ماها افکارش تو نی نی سایت درب و داغون و ریده نشده. صدی به نودونه عض ...

یعنی همسرتون بیاد بگه فلان وسیله یادگار دوست دخترمه ناراحت نمیشی؟

منم عضو نی نی سایتم دیگه مثل شما. از اینجا یاد گرفتم تو همه چیز شوهرم سرک بشم و اظهار نظر کنم و بابت هر چیزی شر درست کنم و دنبال دعوا و دلخوری و طلاق باشم. تازه اگر شوهرم بهانه دستم نداد تو فامیل دنبالش بگردم