2777
2789
عنوان

عروس خالم یه چیزی گفت هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 107 پست
قبل ازدواجش اونو باز دستش دیده بودم

خوب ببینی دلیل نمیشه واقعادوست دخترش داده باشه  ماهم بخواییم بپیچونیم میگیم بادگاریه فلانیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مطلبو نگرفتی...اینکه همسرت جلو چشمت خیلی راحت از یادگاری پارتنر قبلیش بگه مشکلی نداری؟ اینکه یاد ...

نه ندارم😐 با دهنت میگی دوست دختر قبلیش

مهم اینه الان تو زندگیش کسی نیست، همه ادما تو زندگیشون کسیو داشتن

❤️

با چی کار نداریم😐

میگم من مثلا خیلی ذهن مریضی ندارم

از روابط قبل من ک داشت خبر دارم

حتی گاهی تعریف میکنه از قدیم چیزای خنده دار میخندیم

گذشته ها واسه گذشته ست

ولی با یادگاری و این داستانا اوکی نیستم

نه کاملا جدی بود.قبلا هم دوست دختر زیاد داشت خبر دارم

حتما زنشو میگه 

مثل پسرخاله م چون با زنش دوست بود هنوز ک هنوزه میگه دوست دخترم نمیگه خانمم بعد از ۱۰ ۱۲ سال زندگی مشترک 

خانمش هم می خنده 

مریضی؟یعنی انتظار دارین طرف از مادر متولد میشه با کسی تو رابطه نباشه منتظر شما باشه؟

وقتی به هر دلیلی به معشوقش نرسیده نباید یادگاریاشو نگه داره باید دلش اون ادمو بیرون کنه و ادمی که باهاش ازدواج میکنه رو بذاره جاش به همچین ادمی میگن سالم