2777
2789
عنوان

عروس خالم یه چیزی گفت هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2654 بازدید | 110 پست
میگم من مثلا خیلی ذهن مریضی ندارماز روابط قبل من ک داشت خبر دارمحتی گاهی تعریف میکنه از قدیم چیزای خ ...

هر کسی گذشته ای داره قبول دارم ولی این که یادگاری نگه داری و بگی مال فلانی بوده حس بدی داره

والله شما بیشتر به مریض میخوری حالت اصلا خوب نیست

مریض شمایی که میخوای اطرافیانت رو الکی تیکه تیکه کنی

مریض گفتن من حالت شوخی داشت که ینی حرف بدی نزده طرف

پسرا از نوجوانی تا جوونی با صد تا دختر حرف میزنن باید خیلی بچه باشی که فکر کنی شوهرت قبل تو با کسی نبوده

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریض شمایی که میخوای اطرافیانت رو الکی تیکه تیکه کنیمریض گفتن من حالت شوخی داشت که ینی حرف بدی نزده ...

اولا در مورد شوهر من حرف نمی‌زنم من هنوز عقد هم نکردم .دوما بحث سر اینه چرا یادگاری رو نگه داشته و جلوی زنش جار می‌زنه.همه می‌دونیم قبلاً دوست دختر داشته الان که متاهله نباید بگه یادگاری فلانیه

شاید شوخی بوده ولی ببخشیدا روت شد بگی فندکو بده به من؟به وسایل دیگران چشم نداشته باش گل 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
مثل پسر خاله م هنوز کادوهای زمان دوستیشونو نگه داشته حتی عروسکایی ک زنش کادو گرفته رو نزاشته تو اتاق ...

چه رمانتیک.اتفاقا زن داداش منم عروسک های که داداشم زمان دوستی خریده رو گذاشته اتاق بچشون😍

وقتی به هر دلیلی به معشوقش نرسیده نباید یادگاریاشو نگه داره باید دلش اون ادمو بیرون کنه و ادمی که با ...

از دل میره بیرون ولی چرا باید یادگاریشو انداخت دور؟

با قبلا با کسی دوست بودم واسم طلا خریده بود الان دو سه ساله کات کردیم بگیرم طلا رو بندازم دور؟ یا واسم از این  چمدون گرونا خریده بود بندازم دور؟ من واقعا هیچ حسی نسبت بهش ندارم کلا فراموشش کردم

( خواهشا حرف از پس دادن نزنین که خیلی حرکت چیپی هستش هدیه رو پس نمیدن)

❤️

شاید شوخی بوده ولی ببخشیدا روت شد بگی فندکو بده به من؟به وسایل دیگران چشم نداشته باش گل

با هم از این حرفا نداریم فامیل درجه یک هست .نسبتش رو الکی گفتم شناسایی نشم تو عنوان هم گفتم

از دل میره بیرون ولی چرا باید یادگاریشو انداخت دور؟با قبلا با کسی دوست بودم واسم طلا خریده بود الان ...

ننداز دور ولی وقتی ازدواج کردی قرار نیست برای به شوهرت بگی اینا رو دوست پسر قبلیم خریده.الان متوجه منظورم شدی؟

اولا در مورد شوهر من حرف نمی‌زنم من هنوز عقد هم نکردم .دوما بحث سر اینه چرا یادگاری رو نگه داشته و ج ...

چون زنش میدونه اون رابطه براش تموم شدست ، اگه دوست دختر قبلیشو میخواست خب میرفت اونو میگرفت 

پس زن الانشو میخواد که اومده اینو گرفته دیگه، زنشم اینو میدونه

واس منم این حرفا مهم نیست

❤️